Rik Clay’s Info – Deel 2

Rik Clay’s Info Deel 1

Vervang sacramenten gewoon met chakra’s.

En dit is waar ik stel dat de religie van de Nieuw Wereld Order, inderdaad die van spiritualiteit is, spiritualiteit, maar dan gebaseerd op een piramidaal vermogen van onderdrukking, gebaseerd op het overwicht van een ‘valse messias’ die uitgeroepen zal worden tot de ‘Zoon van God’, de ‘Terugkeer van de Koning’!

U bent zich wellicht bewust van de ‘Georgia Guidestones’ (meer info hier) die werden opgericht door een ongrijpbaar personage genaamd RC Christian (met duidelijke links naar de christelijke Rosencrantz – oprichter van de Rozenkruisers). Let op het derde gebod voor een nieuw tijdperk dat terug gevonden wordt op de stenen:

3. Verenig de mensheid met een levende nieuwe taal.

Hoe stelt u zich voor, met onze meertalige planeet, dat we alle talen met uitzondering van 1, zomaar uit kunnen wissen, tenzij dit inderdaad niet verwijst naar een gesproken taal, maar naar telepathie?

Het Oog: Vermomt in Amerika

Met de huidige achtergrond, kan ik beginnen dit een beetje meer persoonlijker te maken.

Met de gebeurtenissen van 11 september 2001 en de onbetrouwbaarheid, die we geleerd hebben uit de officiële overheid verklaringen, gooide het universum me een bal toe – een paradigmatische verschuiving, dezelfde die gegooid werd naar vele intellectuele en spiritueel bewuste zielen.

Sommige zijn erin geslaagd om hun energie te wijden aan deze “onvermijdelijke gebeurtenis” uit naam van de 9 / 11 Waarheidsbeweging, anderen zijn begonnen te kijken naar het grotere plaatje in de context van de geschreven geschiedenis als een geheel.

Zonder enige twijfel in mijn gedachten zijn zowel aardse, buitenaardse als ook Goddelijke aan het werk. De tijd nadert de dag waarop het sluitstuk van de Grote Piramide gelegd zal worden en een groots plan, al eeuwen in de maak, zal aanvangen.

Om te beginnen wil ik de aandacht vestigen op de geometrie van het “Alles Ziende Oog” gevonden binnen enkele voornaamste Amerikaanse instellingen.

C-I-A

Het oog van de adelaar (Phoenix) precies in het midden werkt precies hetzelfde als het “Alles Ziende Oog” in een geometrische kader.

F-B-I

Het oog op de penning van Justitie (een replica van het oog op het Vrijmetselaars Compass (weegschaal)) in het midden en werkt precies als een “Alles Ziende Oog” in een geometrische kader.

Dit is slechts het topje van de ijsberg, maar gezien de maçonnieke boventonen van het “Alles Ziende Oog” kunnen we ervan verzekerd zijn dat ze ook verwikkeld zijn in andere besluitvorming`s departementen binnen de diensten van andere Amerikaanse instellingen.

Het Groot Zegel: Het ontraadselen van het ‘Alles Ziende Oog’

Annuit Coeptis is één van de twee motto’s op de keerzijde van het grootzegel van de Verenigde Staten. Dit kan gevonden worden op een 1 dollar biljet. Genomen van de Latijnse woorden annuo (nod, goedgekeurd) en cœpi (begin, ondernemen), en wordt letterlijk vertaald als ‘Hij keurt goed (of heeft goedgekeurd) [onze] ondernemingen“.

Wie stemt ermee in? Enkele schaduwrijke bankiers of vennootschappen – ik denk het niet! Een hoger wezen misschien?

Novus Ordo Seclorum betekend in het Latijns letterlijk “Nieuwe Order voor het Tijdperk”

Het “Alles Ziende Oog” is het symbool van de Nieuwe Wereld Orde, en verwijst naar een plan voor de Verenigde Staten in de maak sinds 1776 (gevonden in de kenmerken van MDCCLXXVI op de basis van de piramide, het fondament voor een groots plan).

Stom toevallig werd de Illuminati opgericht op 1 mei 1776 in Ingolstadt (Beieren), door de jezuïet Adam Weishaupt.

Wie zit er achter het Oog? Nou, dat is makkelijk genoeg, net als de slimme symboliek die is gebruikt door de makers om ons in staat te stellen dit te ontcijferen …

Door de Ster van David over het grootzegel te leggen, ziet u dat de 5 punten, 5 letters ontmoeten.

Een kwestie van nummers: Een Nieuwe Wereld Order

Op 11-9-1990 om 21:09, hield George Bush senior een toespraak voor het Congres getiteld: “Op weg naar een Nieuwe Wereld Order“:

“Een nieuw partnerschap van naties is begonnen, en we staan vandaag op een unieke en buitengewoon moment. De crisis in de Perzische Golf, zo ernstig als die is, biedt ook een zeldzame mogelijkheid om te verschuiven naar een historische periode van samenwerking. Uit deze moeilijke tijden, kan onze vijfde doelstelling ontstaan een nieuwe-wereld-order“.

11 jaar vanaf die dag brengt ons tot 11 September 2001.

11 sept 2001 was de 111e dag tot het einde van 2001 en 11 jaar tot het jaar 2012 (het jaar waarin de Maya-kalender eindigt).

Een belangrijk sleutelnummer: 11

* 9 / 11 = 9 + 1 + 1 = 11
* 09.11 is de 254e dag van het jaar (2 + 5 + 4) = 11
* De twee torens stonden naast elkaar = 11
* Het eerste vliegtuig dat het World Trade Center raakte was Vlucht 11
* New York ratificeerde de grondwet van de Verenigde Staten op 26-7-1788 om de 11e staat te worden
* Het aantal personen aan boord van Vlucht 11 = 11 bemanningsleden, 76 passagiers en 5 kapers = 92 (9 +2) = 11
* Aantal personen aan boord van Vlucht 92 = 65 (6 +5) = 11

De Tibetaanse Vlag

Presentatie van de Tibetaanse vlag (zoals gebruikt van 1912 tot 1950 – toen het verboden werd door China):

Ziet u wat ik zie?

Hier hebben we een volledig voltooide piramide, met de zon aan de top. Binnen in de piramide staan een paar ‘sneeuw leeuwen’ nijdig met hun manen van onbevreesdheid.

“De Sneeuw Leeuw is een archetypische gedachtevorm samenlopend of personificatie van de primordiale speelsheid van ‘vreugde’ en ‘gelukzaligheid’ enigszins energiek vergelijkbaar met de westerse eenhoorn“.

De westelijke Eenhoorn is belangrijk, omdat het een hoorn in het midden van haar voorhoofd heeft. Een spiritueel derde oog.

Het omhoog gehouden driekleurige juweel representeert de altijd aanwezige eerbied, respectvol gehouden door het Tibetaanse volk in de richting van de Drie opperste Juwelen (de boeddhistische voorwerpen van toevlucht: Boeddha, Dharma en Sangha). Dit kan ook worden geïnterpreteerd als de Drievuldigheid.

Verering van de ‘Zoon’

De Tibetaanse vlag vertegenwoordigt symbolisch hetzelfde geloof systeem als het “Alles Ziende Oog” op het Amerikaanse dollarbiljet. Vervang het oog door een zon en een piramide ipv de berg en je zult zien dat we te maken hebben met dezelfde agenda, waar alle wegen leiden tot de verering van de zon.

Kijk eens op deze foto van de 14e Dalai Lama (waarvan wordt verondersteld dat hij de huidige incarnatie is van een lange lijn van tulku, of boeddhistische meesters, die vrij zijn gesteld van het wiel van dood en wedergeboorte. Deze gestegen meesters hebben gekozen uit hun eigen vrije wil om te worden herboren op dit vlak om de mensheid te onderwijzen.):

Zoals je kunt zien, is hij geplaatst voor de Tibetaanse vlag, zodat zijn hoofd direct in lijn ligt met het centrum van de zon. Dit is nog meer bewijs van ‘zonaanbidding’ gepersonifieerd in de mens. Hieronder is een schilderij van de eerste Dalai Lama, hier hebben we weer een piramide met een zonneschijf achter het hoofd van de ‘verlichte meester.

Een Kijkje naar het Wapen op het paspoort (UK)

Weg van de lelijke wereld van bedrijven, met nieuwe aansluitingen op Koninklijk, wil ik graag uw aandacht vestigen op het wapen, gevonden op de voorkant van het UK Paspoort.

Er zijn verborgen berichten gebruikt in zowel de Franse slogans als de beeldspraak die is gebruikt.

De afbeeldingen

1. De Piramide met ontbrekend sluitstuk (gevormd door een leeuw en een eenhoorn aan weerszijden).

2. Een Alles Ziende Oog gesymboliseerd door een kroon, met het Rozenkruis dat fungeert als Oog.

3. De Leeuw. Het symbool van Groot-Brittannië, maar ook een symbool van EgypteDe Sfinx. Let op hoe de Leeuw (Sphinx) de kroon draagt.

4. De Eenhoorn, die zuiverheid symboliseert, maar wat nog belangrijker is het spirituele derde oog chakra met zijn hoorn in het midden van zijn voorhoofd. Mag ik u attenderen op het feit dat de eenhoorn vastgeketend is.

5. De staart van het dier lijkt de vorm aan te nemen van een Duivelsvork – ze zijn niet realistisch.

Ik kan het niet helpen maar ik voel dat het wapen een krachtige boodschap stuurt. Gefluorideerd water en fluoride in tandpasta staan bekend bij te dragen aan de verkalking van de pijnappelklier. De pijnappelklier wordt gevonden in de hersenen en scheidt serotonine, melotonine en DMT. En staat ook wel bekend als de fysieke locatie van het geestelijke derde oog.

Het wapen, toont de leeuw met een kroon (royalty’s) en ketent de eenhoorn (en het spirituele derde oog van de natie) tegen de piramide. Alle worden geleid door de allesomvattende kroon.

De tekst

De text onderaan: Dieu et droit maand.

Deze is gebruikt als het motto van de Britse monarchie, aangezien het werd goedgekeurd door de Engels koning Hendrik V (1413 – 1422). Deze Franse zin betekent ‘God en mijn recht’.

Middelste cirkel: Honi soit qui mal y pense

Is oud Frans voor: “Schande over hem die er kwaad van denkt/spreekt”

Dus hebben we hier een krachtige boodschap die in wezen zegt: dit is God (het wapen) en schaam je als je het niet gelooft.

Schaam je als u niet gelooft in de piramide!

Ligt het aan mij, of ben ik de enige die hier een beetje bezorgt om is?

Chakra’s in het (U.K) Paspoort – verzegelt met Pentagrammen

OPMERKING. Deze blog insinueert niet dat het spirituele chakra-systeem satanisch is, maar het openbaart dat het chakra-systeem (aan het oog onttrokken) in het paspoort van het Verenigd Koninkrijk word vergezelt met het teken van Satan.

Om mijn onderzoek uit te breiden naar het Britse koningshuis en de symboliek van de Nieuwe Wereld Orde, zou ik graag uw aandacht willen vestigen op de volgende afbeelding.

Gevonden in het (UK) Paspoort uitgegeven in 1998, op een pagina getiteld “Deze pagina is gereserveerd voor eventuele officiële opmerkingen “, gevolgd door het Franse equivalent en” (11) “

Dit beeld betekent niets voor het gewone publiek, maar de ontwerpers bedoelden hier zeker iets mee.

En nu het interessante deel … Ik weet zeker dat jullie allemaal bekend zijn met het spirituele chakra systeem:

Kijk naar de afnemende volgorde van de chakra’s en vergeet de specifieke locaties van het hart-chakra en de Zone plexus chakra niet. bekijk dit eens:

Het hart en de zone Plexus, zijn perfect gedefinieerd met een hart vorm en een heldere ster, net als de overige 5 chakra’s van het lichaam.

Vergeet niet dat 11:11×11:11 = 1234321. Waarom staat er een willekeurig nummer 11 op deze pagina?

En om het design af te maken, hebben we niet één, maar twee 5 dubbelzijdige vijfhoekige bloemen. Tussen de bloemblaadjes zijn 5 hoekige punten … Verbind de punten en je krijgt twee pentagrammen - Het zegel van Satan!

Dus als een volledige interpretatie van de beelden, heb je een menselijk chakra-systeem op een opmerkingen pagina in het UK Paspoort met het nummer 11, verzegelt door twee pentagrammen, het teken van Satan. Dit ontwerp vind je ook terug op de pasfoto, als ook het hologram, waarvan het zegel van Satan doelmatig zit op je derde oog chakra.

Als je mijn vorige bericht hebt gelezen dat het Britse Wapen ontcijferd (te vinden op de voorkant van het UK Paspoort) begin je misschien wakker te worden! Sinds wanneer heeft de Overheid en de monarchie van de UK het chakra-systeem erkent? Nooit …

Het UK Rijbewijs: De Zon, De Piramide & Het Oog

Inwoners van de UK:

Pak uw portemonnee, en pak uw gloednieuwe rijbewijs fotokaart (uitgifte: van 2007 tot heden).

U zult merken dat deze nieuwe kaarten holografische kenmerken bevatten – zonder twijfel om vervalsing te voorkomen. Houd de kaart onder een fel licht om het beter te kunnen zien…

Als ze niet holografisch zouden zijn geweest, zou deze flagrante NWO symboliek waarschijnlijk al veel eerder gezien zijn door iemand!

Het “Oog van Horus” verblijft in een “voltooide piramide”, ondersteund door een Zon met “Zonnestralen”.

Ligt het aan mij of word het allemaal steeds duidelijker? Zie mijn eerdere post over het UK Paspoort voor meer voorbeelden van deze symboliek doorgedrongen in officiële UK documenten.

Noot Vertaler: Door dit bericht kwam het idee opzetten eens een kijkje te nemen op het Nederlandse Rijbewijs, en kwam al snel tot de conclusie dat OOK wij de gelukkige eigenaren zijn van een piramide op ons reisdocument!

Achter de piramide ziet men een ronde cirkel met een kruis erin (zelfs nog een tweede kruis maar die is een kwart slag gedraaid). Als men dat ene kruis neemt in de O, zien we dat er OX gevormd wordt. Ook daarin ligt een verborgen begrip. OX (staat voor) VEE… Daarover later meer in een ander aanvullend artikel.

En alsof het zo moest zijn kwam ik gisteravond uit bij deze uitleg over die bewuste cirkel (karenwiel) wat een Satanistisch symbool blijkt te zijn, en het “achtvoudige pad naar verlichting symboliseert

Zoals hier te zien is op een luchtfoto van de Sint Peter’s Basiliek, heeft dit symbool veel weg van de spaken van een wagenwiel, met de naaf in het midden. Satanisten geloven dat een persoon acht stappen moet nemen om volledige spirituele verlichting te bereiken. Deze stappen worden hieronder uiteengezet.

1. Trance-Novice heksen leren om grote psychische persoonlijke energieën op te roepen.
2. Wijn symboliseert de bevrijding van zelf remmingen.
3. Meditatie streeft naar hogere spirituele wezens, uw vertrouwde levenskracht.
4. Jezelf terneerslaan om de geest te zuiveren.
5. het al dansend vormen van een cirkel, met de spiraal naar binnen om psychische energie vrij te laten.
6. Spreuken en rituelen – Deze spreuken en rituelen zijn vooraf geprogrammeerd om de heks in staat te stellen demonische krachten om te zetten tot hun geboden.
7. Binding tijdens de inwijdingsceremonie, de ingewijde wordt gebonden met een 4,5″ touw om een Demonen Trap te creëren.
8. de Grote Plichtpleging, eigenlijk seks tussen een man en een vrouw om ‘deel te nemen in de universele scheppingskracht’. Satanisten vereren het mannelijke en vrouwelijke principe in haar geaardheid, als het symbool voor de perfecte balans. Seksuele vereniging tussen mannen en vrouwen wordt aanbeden als een daad die de vruchtbaarheid van regeneratie produceert. Seks wordt vereerd door de satanist.

Wordt vervolgd

Auteur: Rik Clay (Vrij vertaald door René Voogt)

Bron: www.rikclay.wordpress.com

Het Oog van Mc Donald’s

Onlangs dat ik reed door het Maya gebied, kon ik het niet helpen maar voelde ik het bombardement van McDonald’s advertenties die me iets probeerden te vertellen. Iets wat ik in het verleden vermoedde, maar ik toen geen bewijs had.

Alvorens het uiteen te zetten, vraag jezelf eens af, waarom het McDonald’s is toegestaan om filialen te openen Pal voor van het ‘Pantheon’ in Rome of direct achter de Luxor Tempel in Egypte, beide in directe lijn met een Egyptische obelisk?

McDonald’s was één van de eerste bedrijven die actief gebruik begon te maken van het Amazone-regenwoud om vee te laten grazen en vervolgens verantwoordelijk gehouden werd voor ernstige ontbossing van het gebied. Zij waren dan ook één van de eerste bedrijven die actief deelnemen aan de bevordering van het “fast food dieet” op basis van vlees. Spijtig genoeg is dit toegenomen tot een wereldwijde vraag naar vleesproducten door de consument, en bracht vlees fabrieken voort waar dieren worden gefokt als vlees en niets anders.

McDonald’s is niet je vriend.

Een zoektocht op het internet, op zoek naar verbindingen tussen McDonalds en de verborgen hand van de vrijmetselarij, toont verwijzingen naar de twee pijlers van de vrijmetselarij en de gouden boog van McDonald’s. Dit is een deel ervan, maar niet het volledige beeld …

Zoals u zult zien, onderschept de gouden boog zowel de middelste, als de buitenste randen van de letters McDonald’s, zodat het woord gesneden wordt, waarbij vervolgens piramidale numerologie gebruikt wordt – 12321.

De letters onder de Gouden boog, kunnen herschikt worden om het woord Mason te spellen.

Wat nog meer, als je de Gouden boog (pijlers van de vrijmetselarij), plaatst over de hiërarchische indeling van de letters, ziet u dat een piramide met ontbrekende sluitstuk gevormd wordt. De Gouden boog begint aan de voet van de piramide (het begin van het meesterplan…) en loopt door tot aan de top waar het “Alles Ziende Oog” zou verblijven (de voltooiing van het meesterplan of de “Drievuldigheid” iets dat ik later uit zal werken).

Maak hiervan wat je wil, ik heb mijn eigen theorieën en zal binnenkort een andere onderneming openbaren, waaronder internet, die actief deelnemen aan het “meesterplan”.

De Schweppes Messiah

Op vrijdagavond, had ik mijn eerste 11:11 voorval. Een speciale gelegenheid riep voor een fles (aspartaam vrije) Indian Tonic water, ik zocht overal, en richtte me op een flesje Schweppes – een gebeurtenis van eens in je leven!

Terwijl ik twee wodka tonics mixten zag ik iets zeer verrassends op de fles, alarm klokken luidden in mijn hoofd, op dat moment keek ik naar beneden naar de twee glazen en zag de ijsblokjes in elk glas lengtescheuren vertonen, die het getal 11:11 vormden.

Voor de niet-ingewijden, 11:11 x 11:11 = 1,234321 miljoen. Piramidale numerologie toegeschreven aan een op handen zijnde verschuiving in bewustzijn. Het universum had me een teken gestuurd, en versterkten wat mijn ogen zagen op dit specifieke flesje Schweppes.

Schweppes, is een Brits bedrijf, en in bezit van ‘Het Koninklijke Zegel’ van goedkeuring. Zij waren het eerste bedrijf die begonnen met de verkoop van koolzuurhoudende frisdranken (informatie over hoe frisdrank de menselijke gezondheid beïnvloed) aan de massa en was eigenaar van andere populaire merken zoals: Dr Pepper, 7-UP en Canada Dry. En niet zo lang geleden, de krachten bundelden met Cadbury’s om één van de grootste junk food fabrikanten te worden in de wereld. Kortom, dood de wereld zachtjes!

“Genot tijdens het mixen”, is hun slogan, en getuigt van het feit dat ze wereldberoemd zijn door het uitvinden van de mixer, het verhogen van alcoholinname onder de bevolking waardoor we allen het spoor bijster raken van de verstreken tijd, en dat sinds …. 1783.

Ter zake …

Zoals met mijn blootlegging van het logo van McDonald’s, zul je zien dat er hier een aantal gewiekste boodschappen weergegeven worden.

Werkend vanaf de grond, vindt u een piramide zonder sluitstuk. Op de top van de piramide, zit een engel / de Messias. Vanaf de top van het hoofd, vormt de energie de piramide van boven naar beneden in de vorm van een M (dezelfde verborgen betekenis als achter de Gouden boog van McDonald’s).

Opmerking, het jaar 1783, is slechts 7 jaar na de 1776 op het Amerikaanse Dollar Bill, en weer 7 jaar na de oprichting van de Beierse Illuminati. Nu word het ongemakkelijk.

Hoe interpreteer ik dit? Ik denk dat het logo de voltooiing van de piramide symboliseert, de wereld zal een Messiaans figuur te zien krijgen die de leiding heeft over de Nieuwe Wereld Orde.

Wanneer denk ik dat dit zal gebeuren? Tussen nu en de 21ste december 2012.

Ik heb nog één extra stuk toe te voegen aan deze puzzel betreffende de oprichter van Schweppes.

Direct uit Cadbury Schweppes Wikipedia-profiel.

“Johann Jacob Schweppe (geboren in 1740 in Witzenhausen, Hessen, Duitsland, overleden in 1821 in Genève) en was een Duitse horlogemaker en zilversmid”.

Vraag jezelf dit, zou de man die verantwoordelijk is voor de oprichting van Schweppes verder gaat om zichzelf te definiëren als een horlogemaker? Of is dit meer een verborgen aanwijzing dat het TIJD IS!

Hier vindt u een pagina gewijd aan Johann Jacob Schweppe op de website van de Koninklijke Artsenij in Groot-Brittannië. Alle wegen leiden naar het Koninklijke … snel meer.

Het Oog in Starbucks

Het moest vroeg of laat een keer gebeuren. Op een recente reis naar Londen, op zoek naar wat meer brandstof voor het vuur, besloot Starbucks hun geheimen prijs te geven.

Er zijn vele internet-artikelen die het gebruik documenteren van Starbucks ‘gebruikte siren of zeemeermin met twee staarten in haar logo – maar zoals altijd, missen ze het punt!

Waarbij het feit genegeerd wordt dat ‘siren’ in feite ‘Isis’ is, een Egyptische goddelijkheid uit de scheppingslegende (wordt binnenkort blootgelegd …), laten we beginnen met de drie sterren die schijnbaar de piramide vormen …

Verbind gewoon de 3 sterren en je hebt een piramide, zonder het sluitstuk natuurlijk, maar in plaats daarvan – een kroon. Het “Alles Ziende Oog” bestaat uit de ster in het middenstuk – net als de ster die u misschien op uw kerstboom plaatst.

De symboliek die hier gebruikt wordt, lijkt veel als die op het “Britse wapen” die ik enkele maanden terug openbaarde. Een piramide met een kroon erboven.

Zoals vermeld in mijn post over “het getal 11″ bracht een Google-zoektocht naar de etymologie van het woord “kroon” het bewijs, dat het afkomstig was uit het Anglo-Franse woord “coroune” uit het jaar 1111.

“1111, van Anglo-Fr. Coroune, uit O.Fr. corone, van L. corona “kroon””

Zoals altijd, symboliseert de kroon 11:11.

11:11 x 11:11 = 1,234,321 = een piramide.

Ooit afgevraagd waarom Starbucks zo genoemd word? Een ware Engels vertaling zou het woord “Starmoney” geven, wat in wezen “Geld voor de sterren” is.

Waar denkt u dat de 3 pond teveel betaald voor een dure koffie (wat ook zal leiden tot hun langzame ondergang) heen gaat? Het potentieel financieren van een aantal “ster”- projecten misschien?

De Schepper, Het Oog & 2012 in het Londense Natuur Historisch Museum

Tijdens een vakantie weekend in Londen, maakte ik een bezoek aan het Natuur Historisch Museum in London, een echte must. Het museum biedt bezoekers een gedachte provocerende reis over hoe ‘zij‘ zouden willen dat we naar ons bestaan kijken in deze materiële werkelijkheid. Natuurlijk houdt iedereen ervan – het is helemaal gratis!

Een gebied genaamd de ‘rode zone’ is gewijd aan de Aarde met onderwerpen als ‘Vandaag & Morgen’, ‘Rustgevend Oppervlak’ en ‘Vanaf het Begin”.

Op mijn reis door de rode zone, kwam ik in een grote ruimte waarin zich een enorm 3D-model bevond van de aarde, compleet met opgaande roltrap naar het centrum.

Mijn weg werkend langs deze ‘model Aarde’ werd ik me bewust van 6 enorme standbeelden staand aan de andere kant van de zaal. Onderzoekend, liep ik er op af, en merkte dat de beelden werden overschaduwd door een enorme tekening van ‘Saturnus’ aan mijn linkerzijde.

Er was geen verklaarbare reden voor zulk een reusachtige tekening van Saturnus. Voor degenen met belangstelling in ‘astrotheology’ en de heidense religies, zullen begrijpen dat Saturnus de planetaire equivalent is van de godheid ‘satan’. De dag ‘Zaterdag’ komt van beide ‘satan’ en ‘Saturnus’ (Saturnus dag) en toevallig de dag dat het westerse ritueel begint, de grote inkoop. En natuurlijk, de reden waarom kerst geassocieerd word met de Kerstman, is omdat de naam een anagram is van ‘Satan’ (Santa) – de god van het materialisme.

Saturnus = Satan = Santa (kerstman) = Materialisme (winkelen op ‘Zatur’day (zaterdag), aanbidding op een’ Sun’day (‘ZON’-dag))

Dus om weer op het spoor terug te komen, dit beeld van Saturnus verblijft stoutmoedig voor de 6 beelden. Wat zijn dan deze beelden zult u zich afvragen?

1. Een wetenschapper
2. Een astronaut
3. Medusa (een monsterlijk chtonisch beest met slangen in plaats van haar) – een verwijzing naar het ‘Broederschap van de Slang
4. De Cycloop (primordiale reuzen met een oog in het midden van het voorhoofd) – een verwijzing naar, je raadt het al, ‘Het Alles Ziende Oog”
5. Atlas – een verwijzing naar ‘Atlantis’
6. en tot slot … De Schepper:

‘Het beeld van de Schepper’ is een replica van het schilderij van William Blake Urizen genaamd, “de Schepper van de materiële wereld”. Hier is het origineel als referentie:

Het beeld / schilderij beeldt de Schepper uit, de schepper van de materiële wereld, hij houd een open kompas vast en vormt dus een piramide. Ik heb William Blake in een vorige post over de ‘Londonse Olympics 2012′ onthuld, en hoewel hij nooit publiekelijk een vrijmetselaar was, was duidelijk dat hij werd opgeleid in het esoterische. Zijn schilderijen houden vast aan esoterische scheppingsmythen, op een manier dat onze materiële wereld de bouw zou zijn van de demiurg, een godheid die werd opgericht en van het Opperwezen viel. Met andere woorden: het tegenovergestelde van de christelijke definitie van ‘God’.

Ter vergelijking, hier is het embleem van de vrijmetselarij, een passer en een winkelhaak, waarvan het kompas ‘gevonden op het standbeeld’ is geleend (let op het kompas het bevat een ‘oog’ precies daar waar je het zou verwachten het te vinden):

Stel jezelf deze vraag, waarom zou het Natuur Historisch Museum een reeks beelden als deze kiezen om de geschiedenis van de planeet te vertegenwoordigen, gezien het feit dat het christendom het oorspronkelijke geloof van Groot-Brittannië is? En waarom staan ze vóór een enorme afbeelding van Saturnus – de god van het materialisme?

Mijn sensoren waren ontwaakt, en ik realiseerde me dat er beperkingen zouden zijn om verdere aanwijzingen in de rode zone te vinden. Ik sprong op de roltrap, die me liet opstijgen door het centrum van de ‘model planeet’ tot op de tweede verdieping.

Aldaar, en recht voor me … de occultisten waren er weer geweest .. dit keer met een videomuur in de vorm van een klok.

De video toonde de geschiedenis van de planeet samengevat in 12 uur, waar in 1 uur de oprichting van de planeet werd gedocumenteerd en in 12 uur de latere ondergang.

Terwijl ik daar stond, naar deze video te kijken, voelde ik diep van binnen dat er iets dreigde rond het 12 uur teken. Mijn intuïtie diende me correct:

IK ZOU ZO GRAAG WETEN WAT HIER GESTAAN HEEFT????

Hier hoort een filmpje te staan, die ik niet heb kunnen vinden!

Hoorde je het?

Op 8 seconden, hoort u de woorden “Mensen Evolueren 20 seconden vóór 12 uur… Dat is nu …” (2012).

Dus, de mens evolueert 20 seconden vóór 12 uur ….? Of moet dat 2012 zijn!

Ik moest weten of dit aan mij lag, en of ik zomaar dingen hoorde, dus ik voelde dat een aantal berekeningen op z`n plaats zouden zijn om te zien of dat inderdaad zo was, tijdens de 4,5 miljard jaar geschiedenis van de aarde, zou onze 4-5 miljoen jaar evolutie gelijkstellen met 20 seconden op een 12 uur klok. (Het fossielenarchief laat zien, dat karakteristieke menselijke trekjes niet recentelijk verschenen, noch alle in één keer. Integendeel, ze evolueerden fragmentarisch over een periode van ongeveer 5 miljoen jaar. Zo`n 4 miljoen jaar geleden, waren de mensen gewoon tweevoetig dieren, doch mét hersens, ruwweg één derde van de grootte van de moderne mens. Bron)

En mijn bevindingen? Als de wereld al 4,5 miljard jaar bestaat en de evolutie van de mens is 5 miljoen jaar actief, komt onze evolutie overeen met ongeveer 0,11% van de totale tijd. 20 seconden op een 12-uurs klok, vertegenwoordigt 0,046% van de totale tijd.

Het cijfer 20 seconden, als metafoor voor de duur van de menselijke evolutie is verkeerd (het moet ongeveer 45 seconden zijn) en is slechts een verdekte poging om de boodschap voor 2012 naar buiten te brengen.

Tijd beperkingen betekende dat mijn bezoek in het museum moest eindigen … maar wat ik verontrustender vind is de voorspelling die het museum suggereert, dat het mogelijk om 12 uur gebeurt.

Dus hebben we een keuze uit:

1. Een nieuw supercontinent word gevormd? (Een Nieuwe Wereld Orde, misschien)
2. Een asteroïde of komeet botst met de aarde?
3. Massaal uitsterven van al het leven op aarde?
4. De zon barst uit en verzwelgt de aarde in vuur en vlam?

Het museum lijkt wezenlijk te genieten van het doemscenario’s, dat is zeker! Maar alle gekheid op een stokje, een standbeeld van ‘De Schepper’, ‘Cyclops’, ‘Atlas’ en ‘Medusa’ in combinatie met een video-documentatie van onze evolutie in 20 seconden en de rest in 12 uur, dat laat ons zien dat die agenda NU wordt uitgevoerd!

Het Vijfde Element: het gecodeerde bericht van 2012

Ik zag de film ‘The Fifth Element’ in 1997, zonder ook maar een aanwijzing om het te begrijpen – maar ik was toen pas 15!

Tijdens mijn reis in het vliegtuig naar Mexico, en toevallig in discussie raakte met een vreemdeling over 2012, (en haar ongetwijfeld de stuipen op het lijf joeg). Maar ze hield van wat ik beschreef uit de film “The Fifth Element”, wat mij de drang gaf om hem opnieuw bekijken.

En dus, een paar weken geleden, bezorgde ik mezelf een kopie … verbazingwekkend, vertoont de film een overvloed aan symboliek, wat voor velen niets zou hebben betekend in 1997!

Luc Besson, directeur van het overweldigende ‘Leon’, heeft aangetoond dat hij “kennis heeft”.

Hier is een analyse alleen van de eerste 6 minuten … maar alstublieft, bekijk de volledige film (hij barst letterlijk uit zijn voegen van sublieme boodschappen).

De symboliek

De film opent met de beruchte ‘Hoofdstad G’ zoals gevonden op het US 1$ biljet en ook in het embleem van de vrijmetselaars.

Onder een vervolgreeks van ‘G’s’, zetelt het woord “Gaumont”. Gaumont is een Frans filmproductie bedrijf opgericht in 1895 door de ingenieur-gekeerde-uitvinder, Leon Gaumont (1864 tot 1946). Het is het oudste filmbedrijf ter wereld. Symbolisch, toont het bedrijfslogo het beeld van Isis (Sirius) af die een ‘Olympische fakkel’ vasthoud, en vergezeld wordt door Orion – of moet dat zijn ‘TriStar Films’?

Op 1.05 minuut, krijgen we een kristalhelder beeld van het centrum van de Melkweg.

Vergeet de galactische uitlijning niet op 21-12-2012, dat doet zich voor wanneer de winter zonnewende zon samenkomt met het middelpunt van de Melkweg en overgaat in de baan van Boogschutter. (moet dat niet Aquarius zijn?)

Dan verspringt het naar een scène waarin de planeet Aarde getoond wordt, wat doet denken aan ‘Star Wars’, en worden we voorgesteld aan ‘ruimte bezoekers’ – symbolisch gezien met mijn theorieën over de Olympische Spelen van 2012.

Later een scènes waarin een Egyptische woestijn wordt getoond, de film verspringt naar een scène waarin een kind rent door een Egyptische tempel, die sterk op ‘Abu Simbel’ in Aswan, Egypte lijkt. We horen de roep om ‘Aziz’ twee keer, gevolgd door “Aziz, licht!”. Dat letterlijk ‘Isis, Licht betekent!’

En hier is waar het werkelijk interessant wordt…

In de tempel is een archeoloog een aantal hiërogliefen aan de muur aan het afstoffen; hij ontdekt een slang. De archeoloog vraagt aan Billy (gespeeld door Luke Perry) een notitie van de slang te maken. Billy schrijft een 11e overeenstemming op een stukje papier, getiteld “Aziz Licht ‘of’ Isis Licht‘.

Besson toont hier, zijn begrip van de betekenis van het getal 11.

De scène gaat verder:

“Het zwarte gat, net als een deur, is geopend. Het kwaad komt … en verspreid terreur en chaos. Zie je de slang Billy? Het ultieme kwaad. Zorg ervoor dat je de slangen pakt.”

“Ja, ik heb de slang. Ik heb al de slangen, dus wanneer is dit slangen schouwspel te verwachten?”

De Maya-profetieën bevestigen dat in 2012 een ‘slang’ zal opduiken uit het centrum van onze Melkweg, waaruit een god van verlichting zal stappen. En dat is precies wat de scène vertoont. Toen gevraagd werd hoe vaak dit gebeurde, antwoordde de archeoloog: “elke 5000 jaar”. Precies de lengte van onze huidige cyclus in de Maya-kalender, die eindigt op 21 december 2012.

De archeoloog beeldt de voltooiing van de “Drievuldigheid af”, stoffend vanaf de top van de piramide naar beneden (het Alles Ziende Oog), welke in het script gepersonifieerd wordt als ‘Isis’.

De camera zwenkt naar beneden en belicht de ‘slang’ (tussen de twee ogen) die neerkijken op de bevolking.

De scène verspringt dan naar de landing in de woestijn van een ruimteschip buiten de tempel; er wordt een referentie gemaakt naar de bezoekers ‘als God’.

Paniek breekt uit, terwijl de archeoloog zijn vergrootglas boven de uitverkorene houdt … het verlichte wezen (zoals voorspeld door de Maya’s).

Een samenvatting

Gezien het feit dat de directeur, Luc Besson, nooit publiekelijk heeft toegegeven dat ‘The Fifth Element’ beïnvloed werd door de Maya-profetieën van 2012, lijkt het erop dat het onofficieel wel zo is.

In 1997, toen de film werd uitgebracht, stond het internet nog in de kinderschoenen (Google bestond zelfs nog niet) en openbare discussies over 2012 en het nummer 11 waren nog maar net begonnen. De wereld probeerde nog steeds ‘het einde der tijd’ te doorgronden.

Voor antwoorden, kijk gewoon naar de titel van de film “The Fifth Element”. Net als de vijf Olympische ringen, observeren we gewoon de her-vertelling van de geschiedenis in relatie tot de Maya-kalender.

“Elk van deze 5 cycli werd geacht zijn eigen wereldse tijdperk te creëren ofwel de creatie cyclus.

Zoals afgebeeld op de vertrouwde, ronde Meso-Amerikaanse Zone Steen, (vaak de Azteekse kalender genoemd) van elke creatie Cycli wordt gezegd dat die wordt geregeerd en vernietigt door één van de 5 elementen. Specifiek, 4 Jaguar, 4 Wind, 4 Regen, 4 Aarde en 4 Water.

Naar mijn mening, wat we hier getuige is niets meer dan het zoveelste occulte ritueel waarin symboliek is verwikkeld, dat werkt op het onderbewustzijn, voor de komende gebeurtenissen van 2012.

Als de voorspellingen uitkomen in 2012 en onze werkelijkheid fuseert met de hierboven genoemde ‘fictie’, wie denkt u, wie de leidende rol van onze moeder ‘Isis’ zal spelen?

Op mijn site hetuurvandewaarheid meerdere film analyses (Engels).

De Koninklijke Munt had Voorkennis

Terwijl ik in de auto zat op weg naar een speech van Matthew Delooze in Halifax, kreeg ik een drang om de munten in mijn zak te inspecteren. U weet wel, die glanzende stukjes metaal (met de afbeelding van de koningin) die we hebben om met ons mee te slepen en te kunnen functioneren in de maatschappij.

Het was geen 11 uur 11, maar dat weerhield me er niet van om deze kleine ontdekking te doen …

Neem een kijkje op dit 50 penie stuk, uitgegeven door de Koninklijke Munt in 2004:

Ik weet zeker dat je de 2 wijzers kunt zien, geriefelijk duidend naar de 20 en de 12 (2012) op een 12-uurs klok, en op de voorgrond – een hardloper. Houd er rekening mee dat deze munt uitgegeven werd ‘VÓÓR’ dat Londen de Olympische Spelen van 2012 had binnen gesleept.

Implicatie hiervan? Ik denk dat Londen al verzekerd was van de Olympische Spelen van 2012, lang voordat een officiële bevestiging kwam … en gezien het ‘Zion’ stratenplan zouden we wel eens kunnen kijken naar een plan dat vele jaren geleden ontwikkeld werd.

Er zijn 2 kanten aan elke munt, net zoals er dualiteit is aan occulte symboliek. De officiële verklaring over deze munt luid als volgt:

“Onderste lichaamsdeel van een loper, bovenop een stopwatch die 3 minuten en 59 seconden aantoont. In het groot 50 en PENCE onderaan tussen de benen van de hardloper. 50ste jubileum van de eerste vier-minuten loop, Roger Bannister, 06 mei 1954″

Wat allemaal waar is en overtuigend genoeg lijkt, net als alle “officiële” verklaringen over symboliek gebruikt door de regerende machten, voor als je niet bereid bent om zelf te denken.

Ik geloof, net als in andere gevallen, dat wat we hier zien uit 2004, een onderbewuste programmering was voor zowel de Olympische Spelen als voor 2012. Als we deze rituele munten uitgegeven, en deelnemen aan de symboliek, voeden we “de machine” met onze spirituele aanvaarding van de dingen die komen gaan.

De ogen in de Lucht – Mexico

Ben u ooit naar Mexico geweest? Meer in het bijzonder het schiereiland Yucatan?

Ik toonde vorige maand mijn respect aan de verloren steden van de Maya’s, en kon het niet helpen maar werd verliefd op de regio, de mensen, het weer en het eten. Als je nog nooit daar geweest bent, raad ik het je aan.

Maar goed tijdens mijn bezoek, waren er een aantal dingen die me zorgen baarden.

Hier in de UK, worden we overspoeld met TETRA-masten. Meer specifiek, van deze dingen …

De officiële definitie van een TETRA mast is (Terrestrial Trunked Radio) en is “een gespecialiseerde professionele mobiele radio, een twee-weg-transceiver, ontworpen voor gebruik door overheidsinstanties, en bepaalde hulpdiensten”. Als ik me goed herinner, in 1995, toen ik 13 was, bestonden deze dingen niet eens … dus waarom we ze nu wel nodig hebben is mij een raadsel. Ze staan bekend te werken op de beta golflengte, wat toevallig dezelfde frequentie is als overdag onze hersengolven. De Britse overheid bied privé tennisbanen 20.000 pond per jaar om gastheer te zijn voor zo`n TETRA-mast, en er zijn er al duizenden van!

Ondertussen terug in Mexico (klik op de foto) …

Letterlijk het hele schiereiland Yucatan is bezaaid met deze eigenaardige rode masten. ‘S Nachts tonen ze zelfs een speciale lichtshow, voor iedereen op de grond te zien. Dit heeft me aan het denken gezet over wat ze zouden kunnen betekenen, met niets anders dan de woorden Project Blue Beam die door mijn hoofd rinkelden.

Om mijn gemoed te sussen, besloot ik de lokale bevolking te vragen wat het waren, en bij elke vraag, verwezen ze me in de richting van Calle 65 Norte, Merida. Vastbesloten dit tot de bodem uit te zoeken, besloot ik hun advies op te volgen en wandelde in de richting van het vermoedelijke bedrijf dat verantwoordelijk was voor de masten.

Bij benadering van het bedrijf werd ik overdondert door een irriterend zoemend geluid van een elektrische beveiligingspoort. Op dat moment draaide ik mijn hoofd omhoog, om de hoogste mast in de regio te zien. Ik kon insignes zien op de mast, dus nam ik mijn lange lens om een foto te nemen…

En ja hoor, wat zag ik daar, … een oog … en een piramide. Klik op de afbeelding om in te zoomen.

Het nabijgelegen gebouw werd bewaakt, en was heel toevallig het Franse consulaat.

Voordat ik verderging met mijn camera, slaagde ik erin om dit plaatje te schieten door het elektrische veiligheidshek:

Dus even samenvattend, een bedrijf dat gebruik maakt van een oog en piramidale symboliek, leid en runt deze hoge rode masten die het schiereiland Yucatan, en de Maya Riviera bezaaien, en zelfs misschien wel in heel Mexico doordringen. Een monopolie, dat is zeker.

Klinkt dat als een goede zaak?

Na het doen van enig onderzoek, ontdekte ik het bedrijf dat verantwoordelijk was voor deze masten. Het bedrijf hete Sipse – een Mexicaans tv-bedrijf. Voor mij, laat dit ruimte voor nog een aantal anomalieën:

1) Deze masten verschijnen elke 100 meter of zo. Terwijl in Groot-Brittannië, één zo`n TV mast meer dan 100 vierkante mijl kan dekken!

2) Het bedrijf wordt beschermd door het Franse consulaat.

3) Je zou makkelijk publieke steun kunnen ontvangen om honderden masten te kunnen bouwen onder het mom van: de hele natie zal televisie krijgen. Het is zeer onwaarschijnlijk om toestemming te krijgen voor ‘mindcontrol’ masten die de hoofden van mensen controleren!

Extra – De functie van Gedenknaalden, en Gedenkstenen (Obelisk) etc 1..

Ik ben Marcel, uit Nederland. Ik ben een regelmatige lezer van het EW-forum, echter geen deelnemer. Ik verkies om mijn ding te doen in zo veel mogelijk privacy als ik kan. Ik ben niet bang voor het maken van golven, maar ik geniet ervan ze te maken onder de oppervlakte, bij wijze van spreken. Er is veel aan de hand in dit kleine land van mij, het verspreid zich, en er wordt veel werk verricht.

De reden dat ik u schrijf is voornamelijk om u te vragen of u mensen zou willen attenderen op een link, waarvan ik denk dat het ze het antwoord kan geven waarnaar ze op zoek zijn. Het gaat om het draadje:

“Geschonken sculpturen en Monumenten”.
Daarin wordt de vraag naar voren gebracht waar de gedenknaalden voor zijn.

Ziet u, er is deze ongelooflijke Engels onderzoeker / schrijver / docent, die een diepe duik heeft genomen in een uiterst belangrijk aspect van de controle, het verzamelen van grote menigten op bepaalde punten, om ze zover te krijgen dat ze hun respect en ontzag verlenen, en dan wordt deze spirituele energie geoogst en doorgeleid naar de 4e dimensie, je raadt het al, door de naalden en spelden .. De obelisken fungeren als antennes, geplaatst op een vortex (draaikolk).

Deze artikelen door Matthew Delooze gaan zeer diep in op dit spul. Deze is erg lang, maar zo ongelooflijk boeiend, daarin worden de obelisken / naalden blootgelegd:

http://www.oneballmedia.com/node/157

Natuurlijk laat ik het aan uw over om dit door te geven of niet, dat is niet aan mij. Ik hoop dat iemand geïnspireerd zal raken door Matthew Delooze’s artikelen, het zijn allemaal schoonheden, waarin uitgelegd wordt hoe de symboliek gebruikt wordt om ons achter de tralies te houden. En indien mogelijk, zou u alstublieft mijn hoogachting door willen geven aan Andrea? Haar gave verhalen zijn geweldig, dat is de ware geest ..

De allerbeste wensen aan jullie allen,

Marcel

Èxtra – De functie van Gedenknaalden, en Gedenkstenen (Obelisk) etc 2..

“Agenten voor duistere krachten gebruiken gehypte en getalenteerde artiesten om dit voor hen te laten doen, maar deze actie op zichzelf is niet genoeg, omdat alle emotionele respect (spirituele energie) gemaakt tijdens het evenement gewoon naar de artiest zou gaan en niet naar de duistere krachten die de artiest promoten. Dus ja? de slang geeft zeer listig zijn eigen symboliek weer op het podium en / of op de locatie van het festival en is op zichzelf zeer symbolisch (of beide!). Dit stelt hen in staat de spirituele energie aan te trekken in de richting van de symboliek zelf en niet alleen naar de uitvoerende artiest. Het gebruik van symboliek is heel erg belangrijk, want als het publiek op een festival emotioneel voelt/denkt over een artiest op het podium dan voel je ook emotie, onbewust, voor de symboliek die op hetzelfde moment wordt weergegeven. Ik veronderstel dat de situatie op één lijn ligt met een golf van elektriciteit die verzonden wordt via het podium, niet alleen zouden de artiesten een schok krijgen maar ook alle andere items die elektriciteit geleiden. Met andere woorden de ‘spirituele energie’ kan de makers van de symboliek voeden tijdens een show. De echte makers van de symboliek zijn entiteiten in andere dimensies; vandaar dat ‘zij’ de spirituele energie ontvangen die gemaakt wordt op festivals die hun symboliek dragen.

De slang maakt ook gebruik van dubbelzinnige symbolische teksten verborgen in de nummers die geschreven en gemaakt zouden zijn door de beroemde bands om de menigte gezamenlijk dubbelzinnige woorden te laten zingen (loven van de Goden), wat ook spirituele energie creëert. Bijvoorbeeld: Glastonbury maakt gebruik van een Piramidaal podium, dus als de menigte emotie voelt voor de artiest op Glastonbury, zullen ze ook spirituele energie geven aan de symboliek (Piramide etc) die weergegeven wordt, simpelweg omdat ‘emotioneel respect’ voor de artiest ook ‘spirituele energie’ vrijmaakt voor de symboliek en het is deze energie die op een hele andere manier deze dingen voed dan je zou denken.

Emotioneel respect = spirituele energie.

Wanneer je emotioneel respect toont ten aanzien van iets dan geef je letterlijk je spirituele kracht daaraan. Al degene die een rockconcert bijwonen geven (onschuldig en onwetend) hun spirituele energieën af, niet alleen aan hun idolen op het podium, maar ook aan de symboliek die weergegeven wordt. Http://www.oneballmedia.com/node/1017

Interessante nieuwe symboliek. Natuurlijk wordt dit spel door goeroes gespeeld, waarbij ze de energie uit hun volgelingen halen.

Matthew Delooze zegt dat de Klauw die U2 gebruikt, een symbolische Kerk van UTU (U2) is.

Bono is speciaal: http://www.whale.to/b/bono.html (U2 staat symbolisch voor “UTU De Zon God”

Diana http://www.oneballmedia.com/node/255

John

Extra – We leven in een computer programma

Woensdag 11 Febr 2009

In één van zijn meest recente interviews, noemde David Icke twee dingen die me rechtop lieten zitten en aan het denken zetten.

1. Kennelijk zijn er mensen, mensen die eigenlijk een kunstmatige intelligentie hebben (met het volledig ontbreken van empathie)

2. We leven in een computerprogramma. En het programma is in volle gang.

Ondertussen gaat het laatste artikel van Matthew Delooze’s over Diana in op de betekenis van de Vrijheid`s Vlam boven de ‘Pont de l’Alma tunnel’. Zoals ik gisteren schreef, werd dat monument opgericht in 1987; Diana werd eronder vermoord in 1997.

Waarom is de Vrijheid`s Vlam uitgegroeid tot een onofficieel Diana monument? Door de ligging, om mee te beginnen. Het is een referentiepunt voor het emotionele publiek, zoals de manipulators wisten toen zij het daar plaatsen.

Maar hoe dan ook, ik dacht: als ze wisten toen de Vrijheid`s Vlam werd opgericht in 1987, dat Diana 10 jaar later eronder gedood zou worden op precies DIE plek, hoe lang van tevoren worden plannen dan verzonnen voor de verdere agenda? 10 jaar? 20 jaar? 100? 10.000? 100.000 jaar?

Matthew Delooze zegt dat Diana’s rol al bekend was voordat ze zelfs maar geboren was. Dat is dan dus (op z`n minst) 40 jaar in het voren plannen.

Ik vraag me af of dit hele scenario, de levenservaring van ons, niet allemaal al tot het kleinste detail gepland is – wellicht van de start tot het eind (waarover niets gezegd kan worden: maar zal tot de voltooiing moeten komen).

Niet voor de eerste keer, verbeeld ik me dat er een soort van super computer moet zijn die miljoenen menselijke reacties per seconde berekent en alle informatie verwerkt om het plan van manipulatie uit te stippelen.

Iets of iemand coördineert dan het hele plan, om het met behulp van menselijke ‘agenten’ (politici; royalty’s: kapitalisten) het uit te kunnen voeren.

Wie ook achter dit alles zit, zij hebben niet de aarde gecreëerd, die is gewoon te mooi. Trouwens, deze entiteiten zijn niet in staat om ook maar iets te creëren. Hun intellectualiteit is verrassend geavanceerd, maar ze missen iets positiefs (creatief). In plaats daarvan moeten ze de creativiteit van de mensheid gebruiken, maar uiteraard gebruiken ze die op een zodanige wijze dat wij onze eigen ondergang in gang zetten, zonder het zelfs maar te realiseren.

De agenda zit heel slim in elkaar, maar is verstoken van enige wijsheid! En de voortzetting ervan hangt af van angst en onwetendheid van de zijde van het volk.

De agenda is ook afhankelijk van een misvatting, die van een lineaire tijd. Het kan anders niet geleidelijk ontrafeld worden.

JP

Extra – Emotionele hoogachting creëert spirituele energie, die vervolgens van u gestolen wordt!

Veel, heel veel lezen om een clou te krijgen. Verschillende alarmbellen zullen afgaan. Energie is het echte goud. De grote lijn (Ley Lijn) in Londen gaat door Buck House, 20 meter breed denk ik.

Emotionele hoogachting creëert spirituele energie. Vergeet nooit dat emotionele hoogachting spirituele energie creëert. Laat het bezinken Want ik vertel u de waarheid, en mijn woorden zijn betrouwbaar, bepaalde monumenten worden gebruikt ‘als vaartuigen voor spirituele energie’, en ontvangen in feite de makers van de monumenten de spirituele energie die voortgebracht wordt. Onthoud dat als je met respect denkt over/aan/bij kunstvoorwerpen en monumenten dan creëer je energie, en daarom als je met respect aan zoiets denkt geeft het de energie aan de makers ervan. Snapie?

….. Begint u nu te zien dat oude monumenten grote hoeveelheden ‘sentimentele waarde’ bij zich dragen wat ze honderden of duizenden jaren lang ontvingen door emotionele hoogachting of zelfs door directe verering van menselijke wezens? Ik hoop het. De mensen vroeger kregen de opdracht beelden en afgoden te aanbidden in de tempels en paleizen van hun meesters.

…… Ik ben hier om u te vertellen dat als u zich buigt voor een monument of een andere vorm van symboliek, u uw spirituele energie eraan afdraagt, vooral als je er een symbolisch gebed bij opzegt. Denk eraan ….. dat al deze artefacten in het Louvre eigenlijk allemaal op of rond ‘een energie-lijn’ staan…….. Dus we hebben deze’ energie-lijn ‘in Parijs en we hebben nagedacht over de gedachte dat monumenten en relikwieën op deze lijn eigenlijk energie vaartuigen zijn, en deze vaartuigen kunnen het wezenlijk omzetten, om vervolgens onze spirituele energie dan eerbiedig af te leveren voor en aan de makers ervan.

…. Hoe dan ook. ‘Onze gestolen spirituele energie gaat naar wat bekend staat als de onderwereld, mijn vrienden‘. Dus nu weet je het. De onderwereld moet zichzelf aankondigen op de één of andere manier om je vrije wil en acceptatie te verkrijgen. (u gaat naar een monument Uit Vrije Wil, u gaat naar de kerk Uit Vrije Wil) Net als Morpheus zichzelf aankondigde (de onderwereld) door een klaproos op Herdenking`s Dag, om uw acceptatie en vrije wil te ontvangen om “Hem te Eren” (spirituele acceptatie).

…. Een groep Multi dimensionale wezens hebben een doolhof van occulte symboliek in je geest gecreëerd wat gebruikt wordt om u, ‘hen’ indirect te laten aanbidden via mythologische goden. In principe aanbid je buitenaardse reptiel wezens al misbruikmakend van je onderbewuste.

U en ik creëren onze werkelijkheid door onze onderbewuste gedachten, zodat het de Slangen Cult dient om onze onderbewuste gedachten te controleren en zichzelf plaatsen, als onze goden, in onze onderbewuste gedachten, en daarom verwerven ze ons respect voor hun symbolische monumenten door middel van manipulatie van ons onderbewustzijn”.

Auteur: Rik Clay (Vrij vertaald door René Voogt)

Bron: www.rikclay.wordpress.com

Bron afbeeldingen: www.rikclay.wordpress.com

Rene Voogt is schrijver en vertaler . Hij is vooral gericht op het gebied van geheime genootschappen en de “macht achter de machten”. Publicist op hetuurvandewaarheid.info. Lees meer van Rene Voogt.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *