Rik Clay’s Info

Ter nagedachtenis aan Rik Clay 1982-2008

Wie was Rik Clay?

Een 25 jarige jongeman uit het Engelse Leeds die een bijzondere vorm van intelligentie had en die aanwendde om de esoterische agenda en symboliek achter het NWO verhaal te ontrafelen. Hij stierf in 2008 een maand na zijn tweede en laatste interview in mysterieuze omstandigheden. De officiële versie van zijn dood luidt als volgt: zelfmoord als gevolg van een “adrenal breakdown”. Medisch gezien gebeurd dit na een langdurige periode van stress waarbij het lichaam in een fight-flight reactie gaat. De adrenaline die op die manier wordt gegenereerd kan echter geen uitlaat klep vinden en stapelt zich op. Afgaande op wat de ouders hebben verklaard met betrekking tot zijn dood lijkt het erop dat hij slachtoffer is geworden van een “microwave” wapen zoals beschreven in sommige CIA documenten. Er is ook wat controverse rond de info die Rik gekregen zou hebben. De werkelijke bron zou Ian Crane zijn bij wie Clay een seminar zou hebben bijgewoond. Crane is de man die beweerd dat er tijdens de Olympische Spelen te Londen een “fake” buitenaardse invasie in scéne gezet zal worden door de autoriteiten. Wat er ook van zij: Het was Clay die er publiekelijk mee naar buiten kwam. Rik was de eigenaar van een blog met als titel “The Cosmicmind”. De blog werd door hem een week voor zijn dood van het net gehaald. Zijn bevindingen en de manier waarop hij de “dots”met elkaar verbond waren op zijn minst gezegd opmerkelijk. Grote gedeeltes van zijn blog zijn ondertussen terug gereconstrueerd. Een bijkomend interessant detail is dat de as van Rik Clay  verspreid werd op 11 september (!) 2008. Toeval? Misschien wel. Tenzij er een ritueel aan verbonden werd en Rik Clay  geofferd werd? Een voorbeeld voor andere zoekers? Een verdoken waarschuwing? Hoedanook de man in kwestie heeft enorm nuttig werk verricht en vele inzichten gegeven aan de truthers community. De voornaamste bevindingen van Rik Clay zijn:

1. Afgaande op de symboliek die al gekend is van de komende Olympische Spelen in Londen zal er een gebeurtenis worden geënsceneerd op een ritualistische wijze.

2. Rik legde de werkelijke betekenis bloot van het Olympisch logo bestemd voor het Londen evenement alsook dat van Bejing 2008: Hij ontdekte dat het logo in een bepaalde vorm het woord Zion spelde.

3. Hij ontdekte ook dat de plaats waar het Olympisch stadium opgericht zal worden omringd is door straten met maconieke en religieuze symboliek.

4. Hij legde de belangrijke ritualistiek bloot mbt de Olympische spelen. Zo ook de aanslagen in Munchen waar 11 terroristen  gedood werden door een terroristische groep die zich Black September (!) noemde. En de vreemde verschijning van een UFO en een 3 meter lange “Alien” in de eindceremonie van de Olympische spelen in 1984 (Orwell). Nota: het Olympisch stadium in Bejing was oorspronkelijk ontworpen in de vorm van een oog (cfr. Het Alziende oog) maar werd uiteindelijk gebouwd in de vorm van een symbolisch nest: het Vogelnest genoemd. Op de officiële site spreekt men van een “voertuig”( vessel ) en opmerkelijk : In Londen staat sinds 2002 een gigantisch ei? Wat gaat er in Londen geboren worden van niet-menselijke oorsprong aangezien een mens alleen maar uit een menselijke baarmoeder geboren kan worden (en niet uit een ei)?

5. Hij legde de nadruk op de invloed van symbolen die verwerkt zijn in logo’s zoals de piramide, de godin Isis (Mc Donalds, Schweppes, Starbucks) die op het onderbewustzijn inwerken op een manier die wij met onze vijf zintuigen niet kunnen bevatten. Vele logos van multinationals zijn ontworpen door een man genaamd Wally Ollins die volgens Clay een vrijmetselaar is.

Kortom  teveel om in een inleiding naar voren te brengen, dus laten we snel beginnen.(1)

Download Rik Clay’s interview HIER

(1)geschreven door: René Voogt

London Olympics 2012 : Esoterische Agenda

Op 6 juli 2005, wilde de pers je laten geloven dat het Verenigd Koninkrijk werd vergaard met positieve energie, met name wegens het succes dat London de Olympische Spelen van 2012 binnen gesleept had. Gevolgd door, de controverse over het Olympische Spelen 2012 logo en het ‘zwarte gat’ om een Olympisch dorp te bouwen met behulp van belasting geld. Nog nooit van mijn leven had ik een fiasco over Olympische Spelen zo ver in de toekomst gezien.

Voor hen die nog geen idee hebben, het jaar 2012 – is zeer betekenisvol onder ‘samenzwering`s theoretici’ en ‘fanatiekelingen’ – en markeert het einde van een 5.125 jarige cyclus van de Maya Kalender. Een simpele zoektocht op het internet rendeert in theorieën als ‘het einde van de wereld’ scenario’s ‘bewustzijnsverhoging’ en het ‘opklimmen naar de vierde dimensie’. Een veronderstelling waarvan niemand echt weet wat er gebeuren zal … maar ik smeek u maak het verschil.

In het afgelopen jaar, met een verhoogde waakzaamheid met betrekking tot de Olympische Spelen van 2012 (mede door een lezing van Ian Crane, begon ik met het verzamelen van massa’s informatie afkomstig uit officiële bronnen, welke indiceren dat de kennis er is. Een kleine kring van ‘mensen’, de hechte ‘kliek’ die deze planeet beheren, zijn vastbesloten om deze kennis te gebruiken voor hun eigen gewin, om ervoor te zorgen dat na het komende 2012, onze huidige machtsstructuur intact zal blijven voor het ‘Tijdperk’ dat komen gaat. De heersende macht ‘die u De Grote Piramide bracht heeft vandaag de dag nog steeds de touwtjes stevig in handen, in leven gehouden doormiddel van ‘geheime genootschappen’, ‘mysteriescholen’, symboliek, oorlogen en rituelen. Onze steden zijn verzadigd met obelisken, maar wij zijn zo geconditioneerd dat we vergeten te vragen waarom?

Het is mijn overtuiging, dat tijdens de Olympische Spelen van 2012, we één van de grootste Hoaxes ooit te zien zullen gaan krijgen, welke op de mensheid losgelaten is. Dit kan bestaan uit een buitenaards bezoek, eventueel hand in hand met een bijbelse ‘tweede komst’. Alles dat ik kan zeggen, is dat wanneer de tijd daar is, laat u niet voor de gek houden! Door helemaal niets ervan!

Ik vraag u niet te geloven in mijn waarheid … alsjeblieft, zoek uw eigen … sta simpelweg niet toe dat de TV en de gedrukte pers de waarheid voor u vinden.

Mijn onderzoek loopt, en dus zal deze pagina regelmatig worden bijgewerkt. Lees het in chronologische volgorde, omdat elk bericht voortbouwt op het vorige en aarzel niet om commentaar te leveren..

London Olympische Spelen 2012: Zion (Het Nieuwe Jeruzalem)

Toen het logo voor de Olympische Spelen in Londen in juni 2007 werd gelanceerd nadat het 400.000 pond had gekost, was er een aanzienlijke publieke opschudding, te wijten aan zowel de kosten als ook hoe verschrikkelijk het eruit zag.

Ondanks de publieke druk, stond het Internationaal Olympisch Comité erop het logo te behouden, zonder enige flexibiliteit. Met andere woorden, is dit logo heel erg belangrijk. Waarom?

Er zijn vele interpretaties verspreid over het net, allemaal bedoeld om de ware symbolische betekenis achter het logo te ontbinden. Er word beweerd zelfs te lijken op een hakenkruis, een hardloper en zelfs Lisa Simpson, maar dat zijn allemaal belachelijke afleidingen.

Op het eerste gezicht kun je heel gemakkelijk het getal 2012 vormen, maar waarom die willekeurige ‘punt’?

Hier is waarom

Moeten we geloven dat de Olympische Spelen van 2012 in London, erom draait de uitvoering van Zion te vergemakkelijken – het ‘Nieuwe Jeruzalem’?

Om William Blake’s gedicht ‘Jeruzalem’ te reciteren:

Liepen die voeten in oude tijd
op Engeland’s groene bergen?
En was het heilige Lam van God
gezien op de aangename weiden van Engeland?

En scheen het Goddelijke gelaat
voort op onze bewolkte heuvels?
En werd Jeruzalem hier gebouwd
tussen deze donkere satanische molens?

Breng me mijn boog van brandend goud:
Breng me mijn pijlen van verlangen:
Breng me mijn speer: O wolken ontvouw!
Breng me mijn wagen van vuur.

Ik zal niet ophouden met deze geestelijke strijd,
nog zal mijn zwaard slapen in mijn hand
Totdat we Jeruzalem hebben gebouwd
In het mooie, groene Engeland.

Een 18e eeuwse schrijver, kunstenaar en esotericus, William Blake had connecties met de
Vrijmetselarij. Was dit vroege werk een verklaring van de esoterische agenda, voor iedereen te zien? Nadat hij erbij ‘betrokken’ was.

Note René: Mijn alarmbellen begonnen te rinkelen toen ik na aanleiding van Rik`s onderzoek verder ging zoeken op het internet en tot mijn grote verbijstering op een site terechtkwam waarvan de beheerder nog net iets creatiever bleek te zijn, en zelfs een SWASTIKA van het logo wist te vormen!

Wikipedia verteld het volgende over een Swastika:

De swastika, ook wel bekend als hakenkruis, is het heiligste symbool uit het hindoeïsme en jaïnisme en wordt tevens gebruikt in het boeddhisme. Het symbool komt echter ook voor op vroeg-christelijke graftomben in de catacomben bij Rome, op Griekse en Romeinse mozaïekvloeren uit de oudheid en op houten klompen van Noorse Vikingen uit de vroege Middeleeuwen. Sinds de Tweede Wereldoorlog is het hakenkruis in westerse landen vooral een symbool geworden van de nazi’s. De Rode swastika een religieuze internationale hulporganisatie gebaseerd in China, die vergelijkbaar is met het Rode kruis, met in plaats van een kruis, een links wijzende swastika als logo.

Lees verder op Wikipedia (klik hier)

Een SWASTIKA gemaakt van het Olympische 2012 logo

Alles wat ik wil NU, is dat iemand mij verteld dat dit niet gepland was!

Ik hoop dat onze grote symbolische analisten een blik zullen werpen op wat ik gevonden heb en zullen beginnen met het analyseren hiervan, zodat ik weet wat de ‘symbolisten’, die dit logo ontwierpen, voor ons in petto hebben!

Olympische Logo Londen

Toen ik de eerste e-mail ontving met de vermelding dat het logo het woord ZION spelt, grinnikte ik … bij de tweede, zei ik: “Hmmmm” … misschien moet ik eens een kijkje nemen! Ik nam een kijkje en daar was het: ZION!

Het Logo spelt ZION

Maar toen begon ik e-mails te krijgen die zeiden dat het logo eruit zag als een gestileerde Swastika! Ik verwierp dat direct … Maar hoe meer tijd er verstreek, en hoe meer ik er over nagedacht … dus printte ik het originele logo … sneed het … en legde hem in stukken … en wat denk je … Ik zag het gestileerde logo ook … Ik voegde GEEN stukken toe … Ik gebruikte NIET het grote deel met de Olympische ringen erop, ik sneed rond de cirkels, zodat ik de gestileerde 3-potige Swastika in het midden van de cirkel kon plaatsen. Ik maakte GEEN gebruik van de “punt”.

Gestileerde SWASTIKA

London Olympics 2012: Zion: Straten Plan

Ik zal beginnen met het vermelden van mijn intenties. Met mijn onderzoek ben ik niet van plan paniek of angst te veroorzaken, ook niet om een platform van vooroordelen en haat te creëren. Ik Publiceer deze standpunten simpelweg voor bewustwording. Om bewustzijn te laten ontstaan over de redenen, indien er iets staat te gebeuren tijdens de London Olympische spelen van 2012, kunt u het evenement in acht nemen met een kritisch oog.

Het is mijn bedoeling, ervoor te zorgen dat wij niet worden misleid!

Na mijn twee vorige artikelen over de Olympische Spelen van 2012, heb ik besloten om mijn ogen in de lucht te werpen en weer naar beneden te kijken. U raadt het al, ik kwam uit bij Google Maps.
Hier is een satellietweergave van het 2012 Olympische gebied. Zoom in en neem een kijkje:

Stratford in Londen, is de gastheer voor het Olympische dorp, dat massale ontwikkelingen ondergaat als gevolg van het project. Van het gebied wordt beweerd dat het, het laatste geschikte gebied in London was. Wat een geluk he? Of misschien werd het jarenlang met rust gelaten voor deze reden! Ik verkies het laatste.

En dus … ter zake. Neem eens een kijkje op het Olympische gebied met Google Maps om de wegen goed te bekijken. Op het eerste gezicht lijkt het net als iedere andere straten kaart, volhard … En bekijk de straatnamen wat beter (zoom in)

U zult zien dat het gehele terrein van het Olympisch dorp omgeven is door Bijbelse
en mystieke straat namen. Het Nieuwe Jeruzalem kunt u zich afvragen?

De wegen

1. East-Cross Route (eigenlijk de A12 of de A’20’12): refereert naar. “Het Oosten-Kruis”

“Het Oosterse-orthodoxe kruis (ook wel bekend als Crux Orthodoxa, het Byzantijnse kruis, het Oosterse-kruis, en het “Russische” kruis) en kan worden beschouwd als een gewijzigde versie van het Patriarchaal kruis, met twee kleinere dwarsbalken, één aan de bovenkant en één aan de onderkant, in aanvulling op de langere dwarsbalk”.

Merk op hoe de East-Cross route ook een A-weg is – A12 genummerd.

Aangezien het Verenigd Koninkrijk honderden A wegen heeft, wat is dan de waarschijnlijkheid dat van alle wegen, de A’20 en de A’12 het Olympische gebied doorkruizen?

Pauzeer een moment, en denk na over de vorm van de letter A… juist het is een piramide met een sluitstuk. Dus symbolisch gezien de enige grote weg die ‘kruist’ met het olympische gebied, is de A (Piramide) (20) 12.

2. Carpenter’s Road: refereert naar. “Joseph”

“Jozefs beroep is beschreven in de evangeliën als een τεκτων, een Grieks woord voor een verscheidenheid aan ambachtsmensen, maar de christelijke traditie kent hem als een “timmerman”.

3. Great Eastern Road: referert naar. De Oosterse Ster

De Orde van de Oosten-Ster is de grootste broederlijke organisatie in de wereld waarvan zowel mannen als vrouwen lid kunnen worden. Het werd opgericht in 1850 door Rob Morris, een jurist en onderwijzer, en ambtenaar bij de vrijmetselarij”.

Logo van De Orde van de Oosterse Ster

Zoals je ziet is het embleem van de “Orde van de Oosterse Ster” een pentagram – vergelijkbaar met die te vinden is op het UK Paspoort. Een erkenning van de heidense godheid satan / Saturnus.

4. Angel Lane: refereert naar Engel Gabriel / De Heilige Geest

“De engelen bezochten Jozef en Maria. De engelen kondigden de geboorte van Christus aan bij Maria en Jozef. De engel Gabriël bezocht Maria in Nazareth. Ze was verloofd met Jozef. Gabriël vertelde Maria dat ze zou bevallen van de Zoon van God. Maria was een maagd. Gabriel vertelde haar, Gods kracht zou de conceptie mogelijk maken. Gabriël zei: ‘Niets zal onmogelijk zijn met God”.

5. Temple Mills Lane

“Temple Mills waren watermolens die behoorden tot de Tempeliers – “De arme kerel –
Soldaat van Christus en de Tempel van Salomo”.

6. Church Road (Update)

Hoewel niet weergegeven op de bovenstaande kaart (maar Kijk aub eens met Google), de weg op de noord-oost rand van het complex ontleent zijn naam aan de christelijke plaats van aanbidding, een kerk.

De locatie – Ley Lijnen

Het Olympische 2012 terrein is gelegen tussen Leyton en Leytonestone. De “Ley” gevonden in hun naam is afkomstig van de term ‘leylijnen‘.

Voor degenen die er niets van snappen:

“Leylijnen, of Leys, zijn rooilijnen van oude gebieden die zich uitstrekken over het landschap. Oude gebieden of heilige plaatsen, en kunnen gelegen zijn in een rechte lijn, variërend van één of twee tot enkele mijlen in lengte. Een Ley kan eenvoudig worden geïdentificeerd door uitgelijnde plaatsing van gemarkeerde gebieden, of het zou in z`n geheel of gedeeltelijk op de grond zichtbaar kunnen zijn in de lengte doormiddel van de overblijfselen van een oud recht spoor”.

Onze voorouders wisten dat Ley lijnen, rasters en werveling/draaikolk, aardse energiebronnen en centrums waren die als heilig moesten worden beschouwd.

Een “Ley Lijn” zijn een aantal lijnen die deel uitmaken van een energienet die de aarde kruizen. De energie – is metafysische van aard.

Dus is er nu gedocumenteerd bewijs dat ‘Leylijnen’ zich kruizen met de buurt Leyton en Leytonestone?
Zeker weten dat dat er is

“Het bender gebied, met de oude taxusboom erop, was het kortstondige hart van Leytonstonia, versierd met een trottoirband, een replica van “Stonehenge” gemaakt met trottoirbanden. (Sommige spraken zelfs over de betekenis van de namen Leyton en Leytonstone, en hun relatie tot de Ley-lijnen maar dan meer in het algemeen, alsof dit de energie van de protest plaatsen kon verklaren. Een “brickhenge” werd gemaakt op Clarement Road, halverwege, tussen Leyton en Leytonstone.)”

Het Olympische gebied ligt in een gebied synoniem met mystiek – metafysische – aardse-energie. Is dit weer een toevalligheid of een deel van een plan voor de Olympische Spelen in 2012, wat lang voor het evenement officieel werd aangekondigd, en in beweging werd gezet?

Conclusies

Het lijkt erop dat het Olympische gebied van 2012 gekozen werd door redenen die veel verder gaan dan die van een ‘braak liggend gebied’.

De wegen die het gebied omringen, bevatten Vrijmetselarij en Bijbelse verwijzingen, al die jaren braakliggend, alsof het een onderdeel voor een magisch ritueel gaat geworden.

En alsof dat nog niet genoeg is, boekt een nieuwe constructie, kruisend met ‘Angel Lane’ grote vooruitgang.

In het BBC-interview “Het zal een duurzame erfenis zijn” met Jean Pickering, voormalige Olympisch kampioen, die het volgende citeerde:

“Ik herinner me rennend langs “Angel Lane” om de trein naar het werk te halen en hoorde al de marktkraam houders naar me juichen”.

Dat is de ware geest van het echte East End.

Verwijzingen naar ‘duurzame erfenis’, ‘Angel Lane’ en ‘ware geest’ klinken onheilspellende voor mij, gezien onze ‘Zion’ wegenkaart.

spirituele monumenten van Groot-Brittannië – Stonehenge, Avebury en Glastonbury Tor, alle rusten ze op ‘Leylijnen’ (gebieden met een intense aarde-energie). Kan het nog frappanter dat ze een dergelijk gebied voor onze Olympische Spelen hebben gekozen? En dat het wezenloos gebeurd voor de gelegenheid?

Tot slot zou ik willen eindigen met een verwijzing van de Bijbel. Let op de hoofdstuk en vers nummers.

Marcus 11:11
“En Jezus ging naar de tempel in Jeruzalem en keek naar alles om zich heen.
Aangezien het al laat was, ging hij met zijn twaalf discipelen naar Bethanië”.

Om 11:11, komt Jezus aan in Jeruzalem, of moet dat het “Nieuwe” Jeruzalem – Sion zijn!

Olympische Spelen Beijing 2008: Zion & De Vijfde Wereld

Op 05-05-2005, hield Tony Blair Britse algemene verkiezingen, wat hem nog eens voor 3 jaar de macht verzekerde. (555)

Op 06-06-2006, verwachte iedereen de dag van de duivel. En er gebeurde niets. (666)

Op 07-07-2007, organiseerde Al Gore een reeks concerten over de gehele wereld, de ontgroening van een 3 jarige campagne om de klimaatverandering te bestrijden. (777)

Op Live Earth nam niet alleen het publiek deel aan het ‘zon aanbidding’ ritueel tijdens het openingsnummer van “Genesis”. (ter ere van Matthew Delooze voor zijn briljante werk aan ‘Breaking The Serpent Spell’):

We werden ook getrakteerd op een fantastische finale van onze dame ‘Madonna’ (helaas voerde ze niet haar kruisiging act uit):

Op 08-08-2008 begonnen de Olympische Spelen in Peking om 20:08 CST (888)

Begint u hier een patroon te zien? Het lijkt erop dat ‘de controlerende regerende machten’ evenementen arrangeren op numerologische belangrijke dagen van het jaar.

Met alle commotie rond de Olympische Spelen in Beijing, is het moeilijk je te bedenken waarom we deze evenementen eigenlijk doen … misschien is het voor hetgeen dat ze symbolisch vertegenwoordigen.

“Er zijn veel mythes rond de oorsprong van de oude Olympische Spelen. De meest populaire legende beschrijft dat Heracles de Olympische Spelen creëerde, en het Olympisch stadion en de omliggende gebouwen bouwde als een eerbetoon aan zijn vader Zeus, na zijn 12-werken te hebben voltooid. De Olympische Spelen waren van fundamenteel religieus belang, wedstrijden afgewisseld door offers en plechtigheden ter ere van zowel Zeus (waarvan het kolossale beeld in de Olympiade stond), en Pelops, de goddelijke held en mythische koning van de Olympia”.

Dus je zou kunnen zeggen dat de Olympische Spelen, op zijn minst, een Heidens evenement is ter ere van Zeus, ‘koning der Goden’ of ‘de Schepper’ als je wilt. Maakt, dat u zich afvraagt wat zijn ’20 ’12 werkers waren?

Laten we ons snel verplaatsen naar Beijing 2008, laten we het logo eens nader bekijken:

Met een beetje ‘knippen en plakken’ (met elementen van het verrassende ‘onatletische’ figuur uit het Olympisch logo), kan dit ermee worden geschreven;

Was dat niet ook wat het logo van de Olympische spelen van 2012 in London ons vertelde?

Reken maar! Wat zijn de kansen? Twee Olympische Spelen op rij waarin het logo het woord ‘Zion’ bevat. Ligt dit aan mij of is dit iets dat gewoonlijk niet door toeval gebeurd? Hier ligt de insinuatie dat, tussen de jaren 2008 en 2012, er een 4-jarenplan ligt voor de oprichting van ‘Zion’, het ‘Nieuwe Jeruzalem’.

Laten we eens dieper graven … U kunt zich herinneren dat ergens vorig jaar het Beijing Olympische Comité de 5 mascottes van de Olympische Spelen onthulden. De datum hiervoor was, bent u er klaar voor? 11 november 2007. Precies … de 11e van de 11e, of 11:11.

“Een setje van vijf (poppen) mascottes voor de Olympische Spelen van 2008 in Beijing werden onthuld op 11.11, precies duizend dagen “vóór” de opening`s ceremonie van het evenement”.

Dit zijn de kleine wezentjes … alle 5 van hen, gekleurd net als de Olympische ringen. Negeer hun piramidale hoeden een moment, want er is nog iets vreemds aan de hand hier…

U herinnert zich misschien nog mijn interpretatie van de Olympische ringen een maand of twee geleden, maar even om te herhalen – symbolisch gezien representeert elk van de ringen één van de 5 cycli`s (tijdperken) waaruit de Maya’s kalender bestaat. Elke ring is verbonden met een andere … wat de indruk geeft dat een nieuwe cyclus begint vóór het einde van een oude … een overgangsperiode bij wijze van spreken – zo`n beetje zoals waar we nu inzitten ( 1992-2012), de ‘tijd van geen tijd’, volgens de Maya`s.

Zonder verder gedoe, zijn hier de officiële betekenissen van de mascottes van Beijing 2008:

Nini (groen): Wind. Elk voorjaar en zomer, hebben de kinderen van Beijing mooie vliegers laten vliegen op de stromingen van de wind die door de hoofdstad waaide.

Yingying (oranje): Dier. Als een antilope, Yingying is hij snel en wendbaar en kan snel grote vlaktes land bedekken als hij zich over de hele aarde beweegt.

Huanhuan (rood): Vuur. Hij is de “grote broer”. Hij is het kind van vuur en symboliseert de Olympische Vlam.

Jingjing (zwart): Natuur. Symboliseert het weelderige bos en de harmonieuze relatie tussen mens en natuur.

Beibei (blauw): Water. Sterk in watersporten, ze weerspiegelt de blauwe Olympische ring.

Let op Beibei, de blauwe mascotte, die water representeert:

Beibei

Wat is dat op het voorhoofd van Beibei? Een ‘spiritueel’ derde oog?

Als u de mascottes ordent, net als de Olympische ringen – rood (vuur), groen (wind), zwart (Natuur), oranje (dier), blauw (geest), kan een patroon worden gezien net als de evolutie van het bewustzijn zoals gedoceerd in esoterische kringen.

Mineraal / Element> Plant> dier> Mens> … (In de geest?)

Coma> Diepe Slaap> Dromen> Wakker worden>

Als de Olympische mascottes en het officiële logo inderdaad correleren met de vijf cycli`s van 5125 jaar van de Maya Kalender en de evolutie van het bewustzijn, dan brengt de komst van 2012 de overgang naar het spirituele bewustzijn van de ‘blauwe’ Olympische ring, waardoor de ‘Oranje’ ring van het dierlijke bewustzijn achter blijft?

Om de betekenis achter de ‘blauwe’ ring verder te correleren, en een link te leggen naar de Londense Olympische Spelen 2012:

“In de afgelopen weken is er een 11-mijl blauw hek opgezet rond het gebied van de Olympische Spelen van 2012 in het oosten van Londen. Is het een noodzakelijke veiligheidsmaatregel – of een herinnering aan hoe verdeeld de Spelen zijn? “Lees aub verder om te zien hoe belangrijk het ‘blauwe’ hek is!

Met het rituele gebruik van het nummer 11, en de kleur blauw … lijkt het of de Olympische Spelen het perfecte schouwspel zijn van hoe onze overheden dingen goed kunnen doen als ze echt willen!

Hoe kun je dat allemaal verbinden?

Zoals Rik Clay en Justin Stephens aangekondigd hebben, is het hun overtuiging dat met de komst van de Olympische Spelen in 2012, we de grootste HOAX OOIT te zien zullen krijgen gepleegd op de mensheid.

Met de algemene symboliek gebruikt in het promotiemateriaal, kan ervan worden uitgegaan dat de mensen aan de top, een accuraat begrip hebben van wat er met onze planeet gaat gebeuren.

Klik hier voor een vervolg artikel over de mascottes

‘XXX‘ Uiteengezet

Vandaag raakte mij een nieuwe realisatie, met betrekking tot de gewichtigheid en de ware betekenis achter de letter reeks ‘XXX‘.

De meesten van ons zullen zich ervan bewust zijn dat de letters, ‘XXX‘ ons leven op een veelheid van manieren doorkruist:

* De Olympische Spelen van Londen in 2012 (XXX Olympiade)
* Pornografie
* Kussen op een brief, e-mail of wenskaart
* ‘Holland Got Talent’ of ‘America’s Talent’ TV Show (Voor die paar die nog tv kijken!)
* In de bioscoop (XXX met Vin Diesel)
* Een bepaald iemand’s verjaardag in 2012

Stelt u zich eens een moment voor, dat wanneer u respect toont, emotie en energie laat gaan naar één van de bovenstaande ‘XXX‘ sequenties, dan voed u de grootste occulte agenda bekend tot de mens. Een agenda die zal leiden tot de geestelijke beklimming van de wereld onder een ‘valse messias’ bekend als de ‘Zoon van God’.

Stel je nu een moment voor, dat het allemaal waar is …

De Olympische ‘X’ Spelen

Het is mijn overtuiging dat de Olympische Spelen van 2012 in Londen (XXX Olympiade) getuige zal zijn van een vooraf gepland ‘buitenaards bezoek’ wat samen zal gaan met de aankondiging van een ‘eindtijd’ Messias.

Onze focus hier is op de letter ‘X‘, dus laten we een kijkje nemen bij twee eerdere Olympische Spelen:

XX Olympiade – De Olympische Zomerspelen in München van 1972

Ik citeer uit een eerder artikel van mij:

De Olympische Spelen van München 1972 waren gastheer voor de eerste ‘officiële’ wereldwijde terroristische aanslag, waarbij 11 Israëli’s werden gedood door Black September (de 9de maand – 9 / 11), een groep die banden had met Yasser Arafats Fatah-organisatie.

De Olympische Spelen waren gastheer voor 121 landen:

1234321 = 11:11 x 11:11
121 landen = 11:11
11 doden

Het embleem van de Spelen was een blauw zonnen logo (de ‘Stralende Zon’). Ik zal de betekenis van de kleur blauw later uitleggen.

X Olympiade – Los Angeles (de engelen) Olympische Zomerspelen 1932

De Olympische Zomerspelen van 1932, officieel bekend als de Spelen van de X-Olympiade, werden gevierd in 1932 in Los Angeles, Californië, in de Verenigde Staten. Geen enkele andere stad had zich aangeboden als gastheer voor deze Spelen. Gehouden tijdens de Grote wereldwijde Depressie, vele naties en atleten waren niet in staat te betalen voor de reis naar Los Angeles. Minder dan de helft van het aantal deelnemers van de Olympische Zomerspelen van 1928 in Amsterdam namen deel in 1932.

De Spelen van de X Olympiade waren ook de eerste die het overwinningspodium gebruikten (dat klopt, een piramide):

Wat betekent dit alles?

Zoals je kunt zien, de X en XX Olympiades getuige beide van opmerkelijke gebeurtenissen in de wereld, ongeëvenaard door andere Olympische Spelen.

De 1932 Spelen werden gehouden in het midden van de wereldwijde ‘Grote Depressie’, terwijl de Spelen van 1972 het podium gaf voor ‘s werelds eerste ‘terreur’ daad.

Lijkt het nu onrealistisch, dat de XXX Olympiade een verrassing in petto zou kunnen hebben?

XXX – Geopenbaard

De letter X is gewichtiger dan je denkt. Allereerst moet u begrijpen dat de karakters van het Engelse alfabet uit meer bestaat dan alleen letters. Het zijn symbolen met betekenissen, en soms zelfs meerdere betekenissen – net als de Egyptische hiërogliefen. Het zijn talismannen. X is de 24e letter van het Engels alfabet. 2 +4 / 2 +4 / 2 +4 = 666. XXX kan worden gezien als representatie van het nummer van het beest. De letter X stamt af van een letter uit het Griekse alfabet, bekend als ‘Chi’

‘Chi’ is de 22e letter van het Griekse alfabet – dat is 11:11 voor degene van jullie die het kunnen volgen. De Geest van X of ‘Chi’ ‘Chi’ of ‘X‘ komen oorspronkelijk van het Chinese woord ‘Qi’ wat ‘levenskracht’ betekent of ‘energie-stroom’. ‘Chi’ werd ook de oorsprong van het Japanse woord ‘Ki’, zoals in ‘Reiki’. ‘Chi’ komt ook voor in ‘Tai Chi ‘. Zoals u ziet, draait het bij de letter X of ‘Chi’ heel erg om ‘de geest’ (spirituele levenskracht).

Vader, moeder, en de zoon, de Drievuldigheid

X – De Moeder Godin, Isis

“In Plato’s Dialoog (Timaeus), wordt uitgelegd dat de twee banden die de ziel van de wereld vormen elkaar kruisen, zoals de letter X. “

Plato, een oude Griekse esoterische filosoof (belangrijk om te onthouden, gelet op met wie we te maken hebben) associeert de letter X met de ‘ziel van de wereld’. ‘Ziel van de wereld’ in het Latijns wordt ‘Anima Mundi’. Beide termen worden aangeduid met “Gaia”.

Gaia kan worden gedefinieerd als:

“Een complexe entiteit met betrekking tot de biosfeer van de aarde, de atmosfeer, de oceanen en het land; het geheel vormt een feedback of een cybernetisch systeem dat een optimale fysieke en scheikundige omgeving zoekt voor het leven op deze planeet”.

Gaia is de ‘Moedergodin’, en kan worden geïdentificeerd als Isis – de moeder figuur van de Egyptische Drievuldigheid.

X – De ‘Zoon van God’, Horus

Chi of X wordt vaak gebruikt om de naam van Christus af te korten, zoals in de kerstvakantie (Kerst).

Jezus Christus, de ‘Zoon van God’ kan worden toegeschreven aan de zon, net als Horus – de ‘zoon’ figuur van de Egyptische Drievuldigheid.

X – De Vader

“Een persoon heeft normaal gesproken één paar geslachtschromosomen in elke cel. Vrouwen hebben twee X chromosomen, terwijl mannen een X en een Y-chromosoom hebben”.

Een vader heeft één X-chromosoom. De vader kan worden geïdentificeerd met “Onze Vader die in de hemel zijt ’of Osiris – de vaderfiguur in de Egyptische Drievuldigheid.

XXX – De Drievuldigheid

Zoals u wellicht gemerkt heeft, wordt dit nu allemaal te gemakkelijk. XXX betekent gewoonvader de , de zoon en de moeder of moeten we zeggen de Drievuldigheid!

Als je hebt geluisterd naar Rik Clay`s recente Red Ice Creations Radio-interview, zul je al weten dat hij gelooft dat de Olympische Spelen van 2012 getuige zal zijn voor de uitvoering van de ‘Drievuldigheid voor een nieuw tijdperk’, en hier heb je het – gecodeerd in het officiële schrijven van de Spelen zelf.

Om te herhalen, de X is veel meer dan alleen maar een letter …

XXX het Occulte en pornografie

Stel je voor je lichaam is een biologische computer, en dat je 5 zintuigen filters zijn. Als je deze filters zou verwijderen, zou je worden gebombardeerd door een alles meeslepend wit licht – een hele reeks van verschillende energieën, die u onder normale omstandigheden niet zou kunnen waarnemen.

Wanneer u emotie toont aan een symbool, een voorwerp, een persoon, of je geliefde – genereert u frequenties van energie die niet kunnen worden waargenomen door uw 5 zintuigen.

Stel je nu voor, dat een ‘intellect’, dat verblijft buiten je 5 zintuigen, misschien zelfs in een andere dimensie van de werkelijkheid, die energie overneemt voor zichzelf – voor haar eigen persoonlijke gewin.

Het occulte is actief in co-ordonnantie van dit ‘bevattingsvermogen’.

De letters ‘XXX‘ staan voor een occult symbool wat de Drievuldigheid representeert. Als je nog geen besef hebt van de occulte betekenis achter ‘XXX’, en je gaat door met het tonen van emotie, voed je dit symbool met de energie (buiten je 5 zintuiglijke werkelijkheid om) die het verlangt.

Je voed de Drievuldigheid, of eerder nog – een Drievuldigheid`s evenement, dat van de Olympische Spelen in London.

‘De waarheid ligt altijd verborgen in het volle zicht’

XXX pornografie (alleenstaande mannen over de gehele wereld, geven hun beste energie aan het computerscherm, de meest krachtige energie van allemaal!)

Hier is het Amsterdamse wapen (een stad gebaseerd op het rode licht district) voor een goede maatstaaf:

XXX de film (te zien in bioscopen over de hele wereld, ontworpen om het publiek te prikkelen.)

England (en Amerika’s) Got Talent – 3 rechters (2 mannen, 1 vrouw – vader, zoon en moeder de Drievuldigheid) zat voor een live tv-publiek, uitgezonden over de gehele wereld via de televi’sion‘. Gelach, tranen, paniek, applaus … een scala van emoties die nog meer energie voeden tot het symbool ‘XXX‘.

En tot slot … iets waar we ons allemaal schuldig aan maken door het te doen. We weten zelfs niet waarom we het doen, alleen dat het ons is ingeprent vanaf jonge leeftijd:

We begroeten allemaal onze wenskaarten en e-mails met ‘kus kus kus’ – ‘XXX’. Zoals reeds eerder vermeld, is de X afkomstig van de Griekse letter, ‘Chi’, wat in het Japans ‘Ki’ betekend. Het woord ‘Ki’ss (kus) kan worden uitgesplitst in’ Ki ‘of de’ geest ‘begeleid door SS. Je zou dit kunnen zien als twee slangen, net als de structuur van ons DNA.

4 Jaren lopend en tellende …

‘XXX‘ symboliseert de Drievuldigheid, net als de vroegere Egyptische Drievuldigheid`s creatie van Osiris, Isis en Horus.

Wij, de wereld, ‘ons bovenbewustzijn’, voeden een ‘Drievuldigheid`s gebeurtenis’, totaal onbewust en al meer dan honderd jaar. Ik denk dat dit evenement plaats zal vinden tijdens de Olympische Spelen in Londen van 2012, de XXX Olympiade.

Dus dit leidt tot de vraag … Wie zijn de leden van deze ‘nieuwe Drievuldigheid’? Wie speelt Osiris, de rol van de ‘vader’? Wie speelt Isis, de rol van de ‘Moeder’?

Wie speelt Horus, de ‘Zoon’, de ‘eindtijd’ Messias voor de “Nieuwe Wereld Order van het Tijdperk”?

Zijn verjaardag is op 21 juni, op de zomerzonnewende – als de zon op z`n allerhoogst staat.

In het jaar 2012, zal hij 30 jaar oud zijn = ‘XXX‘.

Zijn naam is Prins William ….

De Olympische Spelen van 2012
Er is Zonder twijfel een beeldspraak en woordspeling aan het werk wat een belangrijke gebeurtenis verbind met de Olympische Spelen van 2012:

* Het 2012-logo, dat het woord ‘Zion’ spelt
* Een film waarin een buitenaards bezoek word geïnsinueerd
* De ceremonie van de Olympische Spelen 1984, waar een vreemdelingen visitatie werd getoond
* Een slogan die de plannen voor de ‘Nieuwe Wereld Orde’ omschrijft
* De Olympische ringen en hun connotaties van de cyclische tijd

Het konijnenhol word dieper …..

De X zou ook een kruis kunnen symboliseren, dat spirituele groei weergeeft. Misschien ingewijd door fysiek lijden? Zo ja, wie gebruikt dan het kruis? Het Vaticaan. De X is ook de 24e letter van het alfabet, 2 + 4 = 6, XXX – 666.

De W welke Vav betekend in het Hebreeuws is numerologisch een 6. Dus elke web pagina WWW = 666. Ook zo met Fox Nieuws, de F = 6, de O = 15 (1 + 5 = 6) en de X = 24 (2 + 4 = 6) FOX – 666

Met betrekking tot occulte symboliek is 6 het nummer van de zon, Aleister Crowley was het 666 beest, en hij is de opa van George Bush. En je kunt het nummer zes relateren met de ster van David en vervolgens met het Nieuwe Jeruzalem.

Hoofdstad en grootste stad van de moderne staat Israel (hoewel de status als hoofdstad betwist word); het werd van Jordanië ingenomen tijdens de Zes Daagse Oorlog; een heilige stad voor Joden, Christenen en Moslims; en was de hoofdstad van een oud Koninkrijk.

Merk die ZES DAAGSE OORLOG op, mmmmmm

De Olympische Ringen

Gezien de verbindingen met het jaar 2012 en de Maya kalender, is het mogelijk de ‘Olympische Ringen’ onder een nieuw licht te bekijken.

De 5 ringen vertegenwoordigen ‘officieel’ de vijf continenten, maar zoals met alle occulte dingen, is er een dualiteit?

Het logo werd ontworpen door Baron Pierre de Coubertin, een Franse vrijmetselaar en oprichter van de ‘moderne Olympische Spelen”.

Zijn standbeeld op het Centennial Olympisch Park, in Atlanta, is veelzeggend. Let op de ‘trap-piramide’, omringd door de ‘Twee Torens’ met de Olympische ringen omgeven door de duiven.

De oude Maya kalender omvat een cyclus van 25.765 jaar bij ons bekend als de ‘Grote Cyclus ‘. Deze cyclus bestaat uit 5 kleinere cycli van ongeveer 5.125 jaar elk. De huidige cyclus staat te beëindigen op 21-12-2012 om 11:11 am UST.

Indiceren de ‘Olympische Ringen’ de 5 cycli van de dood en wedergeboorte van de aarde, met elk van de cycli verbonden als een ketting? Wie had de controle over de Aarde gedurende deze cycli? Wie is de ‘Lord of the Rings’ (Koning van de Ringen)?

De Spelen van 2012

Zonder twijfel zijn er beeldspraak en woordspelingen aan het werk die een belangrijke gebeurtenis met de Olympische Spelen van 2012 verbind:

* Het 2012-logo, speld het woord ‘Zion’
* Een film waarin een buitenaards bezoek wordt geïnsinueerd
* De Olympische opening`s ceremonie van 1984 waarin een buitenaards bezoek word getoond
* Een slogan die de plannen voor een ‘Nieuwe Wereld Orde’ omschrijft
* De Olympische ringen en hun connotaties van cyclische tijd

Symboliek van het getal 11 (11:11)

Het nummer 11 verschijnt regelmatig door mijn studies heen, en ik denk dat de volgende Inleiding / samenvatting de behoefte kan elimineren om mezelf te herhalen, zodat nieuwkomers zowel als regelmatige lezers snel op gang kunnen worden gebracht.

De feiten:

11: In het heelal

* Op 11 augustus 1999 om 11:11 is er een totale zonsverduistering waargenomen boven Europa
* 21 december 2012 om 11:11 is de winter zonnewende op de laatste dag van de Maya kalender
* Het huidige astrologische teken van de dierenriem zijn de Vissen, en op dit moment verhuizen we naar Aquarius – het 11e teken van de dierenriem
* 21 December 2012 = 21/12/2012 = 2 + 1 +1 + 2 +2 + 0 + 1 + 2 = 11
* De zonnevlek cyclus duurt 11 jaar – de volgende piek is in 2012.

11: Piramidale numerologie

* 11:11 x 11:11 = 1234321 (numerieke volgorde opgaand en neergaand in de vorm
van een piramide)
* 111 x 111 = 12.321 (Getal van de Piramide)
* 11 x 11 = 121 (nog een getal van de Piramide)
* 11 = 3 in de binaire rekenkunde. 3 vormt de hoeksteen van de Drievuldigheid of piramide

11 : 9 / 11

* Het World Trade Center stond als een ’11 ‘
* 9 + 1 + 1 = 11
* 09.11 is de 254e dag van het jaar. 2 + 5 + 4 = 11
* 09.11 is 111 dagen voor het einde van het jaar
* Het 1e vliegtuig dat het World Trade Center raakte was ‘Vlucht 11′
* De totale bemanning van vlucht 11 was ’11 ‘
* New York is de 11e staat van de Amerikaanse grondwet
* 11/09/2001 ligt “11″ jaar voor 2012 (Opmerking: in de Maya-kalender, word gezegd dat er een (geen tijd) periode zou zijn van 20 jaar. Een periode van onrust waarin de planeet de overgang maakt van het ene naar het andere tijdperk. 9 / 11 was 9 jaar vanaf het begin van deze ‘notime’ en 11 jaar tot het einde.)
* Het World Trade Center werd gebouwd van 1966 tot 1977 …totaal 11 jaar

11 en 9/11 In Geschiedenis

* Op 11-09-1990 om 21:09, 11 jaar voorafgaand aan 11 september 2001, hield George Bush senior een toespraak voor het Congres, getiteld “Naar een Nieuwe Wereld Order“:

“Een nieuw partnerschap van naties is begonnen, en we staan vandaag op een uniek en buitengewone moment. De crisis in de Perzische Golf, zo ernstig als die ook is, biedt ook een zeldzame mogelijkheid over te gaan naar een historische periode van samenwerking. Uit deze moeilijke tijden, kan onze vijfde doelstelling ontstaan “een-nieuwe wereld orde””.

* Op 09.11.1941, 60 jaar voorafgaand aan 09.11.2001, werd de aarde klaargemaakt en de basis gelegd voor het “Pentagon” in Washington DC
* Een boek geschreven in 1981, 20 jaar voorafgaand aan de aanslagen van 2001, genaamd “The birth of Christ Recalculated”. De auteur, dr. Ernest L. Martin, beweert de exacte datum van de geboorte van Jezus Christus te hebben berekend op basis van de hemelse kaarten van die tijd. De datum van de ‘geboorte van Christus, gebaseerd op de beroemde ster van Bethlehem, is berekend op 11 september, 3 v.Chr
* Volgens de Hebreeuwse Geschriften was 11 september 1999 de 6000e verjaardag van Adam’s schepping, en het 1e jaar van de Hebreeuwse kalender

11: Significante Dagen

* Herdenkingsdag – Twee minuten stilte op het elfde uur van de elfde dag van de elfde maand (11:00, 11 november), wat vermoedelijk de tijd markeert (in het Verenigde Koninkrijk) toen de wapenstilstand van kracht werd.

11: Belangrijke gebeurtenissen

* De eerste geslaagde NASA-missie om met succes twee mannen op de maan te zetten was Apollo 11
* De orkaan Katrina werd geregistreerd als “Storm # 11″. Op de wikipedia pagina staat :

“Op 28 augustus, gaven 11 provincies en elf steden een evacuatiebevel uit, het aantal werd de volgende ochtend verhoogd tot 41 provincies en 61 steden”

En toevallig, op de NASA’s (orkaan Katrina) pagina luidt het als volgt

“De storm vormde zich laat op 23/08 en ontwikkelde zich de volgende ochtend om 11 uur snel tot een tropische storm“.

* Uri Geller stopte de Big Ben op 11:11 GMT 30.04.1997 (een hoax naar mijn mening, maar voel je vrij om dat te onderzoeken)

11: Royalty (Koningklijk)

* Een zoektocht op google naar de etymologie van het woord “kroon” stelt dat het afkomstig is van het Anglo-Franse woord “coroune” uit het jaar 1111.

“1111, van Anglo-Fr. Coroune, uit O.Fr. corone, L. van de corona” kroon “

11: Religie

* Jezus Christus = 11 letters

11: Sport

* Er zijn 11 spelers in een voetbalteam. Een voetbalwedstrijd wordt 11:11.
* Er zijn 11 spelers in een cricketteam. Nogmaals, 11:11.

11: Een samenvatting

Het nummer 11 zit ingebakken in de beginselen van het bestaan. Waargenomen zowel in de hemelen als op de werking van de schimmige wereld heersers, er zijn drie gedachten gangen hoe je dit zou kunnen zien:

* De eerste wijzen in de richting van een reeks ‘onvermijdelijke gebeurtenissen’ diep geworteld in de ontwikkeling van het materiële bestaan. Noodlot zo te zeggen en het universum voert haar script uit.
* De tweede speculeert dat “de heersende macht ‘de betekenis van het nummer 11 heeft gerealiseerd in het oude verleden en dat hebben gekaapt voor hun eigen gewin.
* De derde leidt tot de veronderstelling dat de piramidebouwers, dezelfde mensen zijn die de controle vandaag de dag hebben, en gebruik hebben gemaakt van het symbolisch getal 11 door de hele geschiedenis heen. Zou het kunnen zijn dat deze ‘intelligentie’ die nu aan het werk is, het zonnestelsel creëerde (om zo de verbinding tussen het nummer 11 en het universum uit te leggen) of werkt het simpelweg naar een universele numerieke code?

De bovenstaande informatie is geheel gebaseerd op gepubliceerde feiten, zelfs zonder in te gaan op mijn eigen ervaringen met de nummers 11:11.

In eerste instantie had ik mijn eigen bedenkingen bij de betekenis van het getal 11, totdat het gevonden werk passend werd in mijn leven.

De meeste, zo niet alle kennis en onderzoek in dit blog, vond zijn weg in mijn leven door middel van momenten waar ik het nummer 11:11 te zien kreeg op een digitale klok van de magnetron of op de TV. De laatste tijd hebben deze een nieuwe vorm aangenomen, met inbegrip van volledige opgeblazen en hoorbare 11:11 ‘s van willekeurige leden uit het publiek met overeenkomsten van schijnbaar willekeurige voorwerpen die iets groter vormen dan het toeval alleen.

11:11 is gekomen om een verandering in bewustzijn aan te duiden of in ieder geval de belichting van een nieuwe realiteit. Een Puzzel op zijn zachtst gezegd, maar een spannende – dat is zeker!

Londonse Spelen 2012: de Ontwerper van de logo’s

Om mijn ontdekkingen van de Olympische Spelen 2012 en de plannen voor een ‘Valse Vlag’ / nep aanval van buitenaardse wezens verder te ontknopen (of een gebeurtenis op schaal van een Bijbelse 2e komst), moeten we terug gaan tot het begin van het Olympische Spelen 2012 logo.

Het logo werd ontworpen door Wolff Olins – een adviesbureau gevestigd in Londen en New York. Zij zijn verantwoordelijk voor het design achter GE Capital, Sony Ericsson, Unilever en (RED).

Het bedrijf werd opgericht in Camden Town, Londen, in 1965 door de designer Michael Wolff en reclame maker Wally Olins. Wolff verliet het bedrijf in 1983, en Olins in 2001, maar zijn toch nog steeds actief op het gebied van merken en logo`s.

Van 1965 tot het begin van de jaren`90, speelde Wolff Olins een centrale rol in de ontwikkeling van een verenigde identiteit in Europa en werkte samen met meer dan 500 organisaties wereldwijd. Onder zijn cliënten vielen Audi, Apple Records, P & O, Renault, 3i, Pilkington en Volkswagen. De huidige ontwerpen van Shell en BP zijn ook het werk van Wolff Olins.

oor een gedeeltelijke lijst van het huidige werk Wolff Olins zie:
http://www.wolffolins.com/who

Dit designbureau heeft een niet te onderschatten Macht – verschaft bedrijven een identiteit voor wie is wie in Europa sinds de jaren 1960.

Een snelle blik op Wolff Olins webpagina toont nog meer beeldmateriaal in verband met ‘Sion‘: http://www.wolffolins.com/london2012.php

Is het toeval dat het Olympische logo het woord ‘Zion’’ vormt, en dat, op de website van het agentschap die het logo maakten, u ook het woord ‘Sion’ vind? Nee. Dit kan geen toeval zijn.

Zion (Hebreeuws: ציון?, Tziyyon; Tiberian vocalization: tsiyyôn;) vertaald Zion of Sion

Van de twee oprichters, werd Wally Olins het echte succesverhaal.

“Wally Olins wordt algemeen erkend als ‘s werelds meest ervaren beoefenaar in bedrijfslogo`s en merken”.

Na aanzien van dit, voelde ik me verplicht wat te Googlen om te zien wat er nog meer te vinden is op Wally Olins.

Maak een tochtje naar het “British Library Archival Sound Recordings”, en u vindt een audio interview met de man zelf.

“Wally Olins [WO] is geboren in Londen op 19 dec 1930. Vader Alfred Olins; Moeder Rachel Muskowicz, beiden geboren in Londen in 1896 uit joodse allochtone gezinnen die gevlucht waren uit Oost-Europa in de jaren 1880 en 90′s. Spreekt over de ouders als zijnde van ‘Europese afkomst. Beschrijft moeders familie achtergrond kort via herinneringen van z`n grootmoeder die met hen leefden. Vader was tweede zoon van een grote familie die een transportbedrijf oprichten. Spreekt van moeder over psychische problemen en de impact die dit had op het huwelijk, op het gezin in het algemeen, alsmede op zichzelf. Beschrijft zijn vader als succesvol in het familiebedrijf. Spreekt ervan dat vader hem probeerde over te halen een vrijmetselaar te worden, wat uit monde in meerdere meningsverschillen.

Het blijkt gewoon zo te zijn dat Wally’s vader een vrijmetselaar was, en meer dan waarschijnlijk, is hij er ook één. Je vraagt je af waarom het is, dat veel van de bedrijfslogo`s uitgestald rond onze steden, het “Alles Ziende Oog” en verborgen occulte symboliek bevatten – en hier is uw antwoord. Alles is namelijk verbonden, zo gezegd.

De ontwerpers achter een aantal van Europa’s grootste bedrijfsmerken, zijn altijd geweest en zijn nog steeds, opgeleid in de esoterische en occulte filosofieën. Wally Olins kan dan wel Wolff Olins merken consultancy in 2001 hebben verlaten, maar hem vervolgens wel uitriepen als ontwerper van het 2012-logo, maar vraag uzelf dit eens af – zou hij het bedrijf, dat zijn naam draagt verlaten en in dergelijke On-opgeleide handen achterlaten? Of is het meer dan waarschijnlijk dat hij de perfecte vervanger vond om zijn legende voort te zetten?

Dus om samen te vatten, de man achter het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het Olympische Spelen 2012 logo was betrokken in de Vrijmetselarij.

Gelooft u nog steeds dat het logo van de Olympische Spelen 2012 zo onschuldig is?

De 2012 Stadion Video

Hypothetisch gesproken, als 2012 in Londen wordt gezien als de oprichting van het ‘Nieuwe Jeruzalem’ voor een Nieuwe Wereld Order (één wereld regering onder leiding van een één-wereld-religie) … hoe kan dit dan bereikt worden?

We kunnen veilig aannemen dat een stereotype terroristische aanslag niet voldoende zal zijn voor het implementeren van een globale strategische eenwording. In essentie is er een gebeurtenis vereist met de omvang van Bijbelse proporties de 2e komst, een bedreiging vanuit de ruimte – of zelfs beide? Een evenement met de capaciteit om van alles ‘één’ te maken.

In de film ‘Fight Club’, verbeeldt een scène Tyler Durden (Brad Pitt), die een stukje pornografie invoegt in een film, terwijl het publiek in de bioscoop zit te kijken. De meesten van hen namen het niet op een bewust niveau op, maar ze hadden het gezien en het zat in hun hersenen. Dit laat zien hoe subliem programmering werkt op het onderbewustzijn, en het gebeurt ieder van ons – elke dag.

Een video vrijgegeven door het 2012 Olympisch Comité toont de fasen van de bouw van het nieuwe Olympisch stadion. Over provocerende beelden gesproken …

Sinds wanneer zijn de Olympische Spelen in Londen verbonden met kleine vliegende schotels, geprojecteerd door “blauwe energie” stralen (bleubeam) , een groot ‘onafhankelijkheidsdag moederschip’ en de enorme robot straat wandelaars? Wie kwam met dit concept?

Tijd notaties:

0,40 minuten = 11:11 symboliek met de 4 schoorstenen
1,00 minuten = UFO’s vliegen rond het Londonse “Alles Ziende Oog”
1,40 minuten = Independence Day stijl moederschip
2,00 minuten = Robot straat wandelaars in de straten van Londen

Deze video heeft als doel – een zaadje in je geest te planten!

De Olympische Spelen van 1984 in Los Angeles Video

Het jaar ’1984 ‘is synoniem geworden met het boek van George Orwell met dezelfde naam.

1984 gaat over het leven in een dictatuur zoals geleefd door Winston Smith, een intellectuele arbeider bij het Ministerie van Waarheid, en zijn degradatie als hij de totalitaire regering van Oceanië runt“.

Deze beroemde roman introduceerde het concept van ‘Big Brother’, gesymboliseerd door een “Alles Ziende Oog”, en is in de afgelopen jaren de basis geweest voor tv-shows. In de kern, representeert ’1984′ de vertegenwoordiging van leven onder de Nieuwe Wereld Orde:

OORLOG IS VREDE
VRIJHEID IS SLAVERNIJ
ONWETENDHEID IS KRACHT

’1984 ‘Is uitgegroeid tot een talisman van angst voor de mensen van Engeland, Europa en de rest van de wereld. Het is logisch, vandaag de dag, dat degene die deze angst opzettelijk over de gehele wereld verspreiden deze talisman tegen ons zullen gebruiken.

De Olympische Spelen van ‘1984′ in Los Angeles markeerden een gelegenheid voor een dergelijke symbolische gebeurtenis.

In de slotceremonie van de Olympische Spelen van 1984 was een UFO betrokken die vloog over het Olympische stadion en communiceerde met het publiek. De UFO landt uiteindelijk, te midden van rook en licht, waar op dat punt een vreemdeling uitstapt en het publiek begroet.

In overweging nemende dat de Olympische Spelen van 1984 geen andere verbinding heeft naar UFO’s en buitenaardse fenomenen, dan is de enige logische redenering op de vraag waarom dit gebeurd, dat het wederom was om een zaadje in de gedachten van het publiek te planten om onze reactie te kunnen beoordelen.

Olympische spelen 2008

Op 20.08 uur op 08-08-2008 (08/08/08 – (een illuminatie nummer dat is zeker), zullen de Olympische Spelen in Peking beginnen. Kort nadat het 2012-logo en de stadion video werden uitgebracht, het 2008 Olympische Comité openbaarde het motto voor hun spelen:

“Één Wereld één Droom”

Je zou kunnen beargumenteren dat dit een uitspraak is voor de Olympische Spelen. klopt, maar het past in de doelstelling van de Nieuwe Wereld Orde, met slechts nog maar één ‘Olympisch spel’ te gaan voor 2012.

Het uitgangspunt voor spirituele beklimming, de opening van onze derde oog en telepathische krachten klinken altijd spannend en ongelofelijk, maar wat als dit allemaal echt is en onze naderende realiteit alles is waarvan we hebben gedroomd?

Verondersteld u dat de heersende machten die ons al een eeuwigheid domineren, van plan zijn om dat los te laten? of is het meer dan waarschijnlijk dat ze het zullen proberen te kapen en het publiek laten geloven dat zij verantwoordelijk zijn? Een Bijbels, engelachtig evenement veroorzaakt door ‘Project Blue Beam’? Het toneel is klaar … Het is maar net wat hun droom is.

De Olympische Spelen van Beijing 2008 Fakkel estafette

De recente acties van de Dalai Lama, met betrekking tot China en de Olympische Spelen, maken allemaal deel uit van een vooringenomen plan om ‘zonaanbidding’ en ‘spiritualiteit’ op de voorgrond van ieders geest te brengen. Er zijn nummers en data`s rond de Olympische fakkeltocht en de buitenlandse betrekkingen tussen de Dalai Lama en China, die insinueren dat er een veel groter plan plaats vind! Maar eerst de Olympische vlam …

De oorsprong van de Olympische vlam

Vandaag de dag wordt de Olympische fakkel enkele maanden vóór de opening van de viering van de Olympische Spelen ontstoken op de plek van de oude Olympische Spelen in de Olympiade, in Griekenland. Elf vrouwen, die de rol representeren van priesteressen, voeren een ceremonie uit waarbij de fakkel ontstoken wordt door het licht van de zon, haar stralen geconcentreerd door een parabolische spiegel.

De hedendaagse Fakkel estafette

Tijdens de Spelen van 1936 werd de estafette (Fakkel) loop voor het eerst in gebruik genomen. Dit was de 11e hedendaagse Olympiade. De Spelen werden geopend door Adolf Hitler in Berlijn, in Nazi-Duitsland. Overigens, kwam Adolf Hitler aan de macht in 1933 (33 graden van de vrijmetselarij iemand?).

De vlam gaat door Lhasa, in Tibet 2008

“Het is geplant dat de Olympische fakkel op 20-21 juni door de Tibetaanse hoofdstad Lhasa gaat. De Chinese regering heeft bevestigd dat zij door zullen gaan ondanks de aanhoudende protesten en hardhandige optredens rond alle etnische Tibetaanse gebieden”.

Ja dat klopt, de Olympische vlam, die ontstoken werd door de ‘zon’ gaat door Lhasa in Tibet op het tijdstip van de zomerzonnewende – als de zon op z`n hoogste punt staat!

De Dalai Lama op bezoek in England in 2008

De Dalai Lama begon een 11-daags bezoek aan Groot-Brittannië dinsdag, met inbegrip van gesprekken met premier Minister Gordon Brown die geconfronteerd werd met een delicate balanceeract voor de ondersteuning van de Tibetaanse rechten waarbij hij China niet mag beledigen.

Dus zoals je hier kunt zien, zijn de geschiedenis van de Olympische fakkeltocht en recente acties van de Dalai Lama`s gekoppeld aan het nummer 11 – zon aanbidding symboliek …

Oh en we moeten ook niet vergeten dat de Olympische fakkel onze ‘versluierde’ maan Godin symboliseertIsis (zoals hier te zien is, ‘tentoongesteld’ als het Vrijheidsbeeld dat New York ontvlucht)

Dit heeft ook betrekking op de oorsprong van de christelijke / heidense viering van ‘Pasen’
wat afgeleid is uit Babylonische / Sumerische tijden, duizenden jaren voor de zogenaamde geboorte van Christus!

De verbinding met de Olympische Spelen van München 1972

De Wikipedia-pagina voor de Olympische Spelen 2012 in London trekt een vreemde vergelijking tussen het 2012-logo en het logo dat gebruikt werd voor de Olympische Spelen in 1972 München, Duitsland.

“BBC Sport erkend dat het nieuwe logo’s van 2012 in Londen het land in opspraak bracht, en vergeleken het met het innovatieve ontwerp van de logo’s van Mexico uit 1968 en München 1972 “

De Olympische Spelen van München 1972 waren gastheer voor de eerste ‘officiële’ wereldwijde terroristische aanslag, waarbij 11 Israëli’s gedood werden door Zwarte September (de 9de maand – 9 / 11), een groep die banden had met Yasser Arafats Fatah-organisatie. De Olympische Spelen waren gastheer voor 121 landen.

Terugkomend op de piramidale numerologie en de betekenis van het getal 11:

1234321 = 11:11 x 11:11
121 landen = 11:11
11 doden

In wezen bood de Olympische Spelen van München in 1972 het eerste toneel voor het wereldwijde terrorisme en de integratie van het getal ’11 ‘ en dat was alles behalve een toeval.


De Olympische Fakkeltocht & De religie van de NWO

Met de recente commotie over de fakkeltocht voor de Olympische Spelen van 2008 in Beijing zou je vergeven worden door te vragen waarom we er zelfs mee doorgaan? Elk verantwoordelijk comité zou het hebben stopgezet nadat duidelijk werd dat het gevolgd zou worden door gewelddadige protesten. Maar nee, we moesten ‘in de Olympische geest’ blijven, en veronderstelden dat het houden van een langlopend traditie veel belangrijker was dan een beetje politiegeweld met een paar honderd noodzakelijke arrestaties.

Tibet is al bijna 60 jaar een internationaal dilemma sinds dat China duizenden troepen stuurden in 1950. In de loop der decennia`s zijn er verschillende opstanden met geweld neergeslagen door Chinese autoriteiten, waarbij vele monniken werden gearresteerd of gedood. De laatste was in maart 2008 en het resultaat was weer voorspelbaar. China beschuldigde de “spiritueel verbannen leider” de Dalai Lama als het meesterbrein achter het geweld – een beschuldiging die belachelijk moet klinken voor iedereen die weet wie de Dalai Lama is. De pers gebruikte vervolgens het geweld om de afkeuring van China wereldwijd te verergeren.

Overtuigend genoeg volgde de fakkelloop in dezelfde maand, en er werden dagelijks beelden getoond van “Bevrijd Tibet” supporters die werden aangepakt als rugby spelers en geslagen werden, over de hele wereld, maar dit keer kon niemand van ons de gevoelens van empathie en verontwaardiging vermijden.

Net als met elk duidelijk thema van de media, moeten vragen worden gesteld ten aanzien van de agenda – in wiens voordeel is een wereld van machteloze pro-Tibetanen? Mijn alarmbellen begonnen te rinkelen toen ik George W. Bush opmerkingen hoorden maken ter ondersteuning van de beweging. Met deze politieke steun, en ogenschijnlijke propaganda-campagnes, zoals de VS de pro-Tibetaanse-radio Radio Free Asia ondersteunde, en oproept tot een boycot van de Olympische Spelen van 2008 van de VIP acteur – activist Richard Gere, begon ik me af te vragen hoe onze regeringen zouden kunnen profiteren van een globale compassie voor “Bevrijd Tibet”?

Historisch gezien, heeft Tibet lang gevangen gezeten in de Westerse verbeelding als de plaats van een mystiek utopie. Dit is fundamenteel te wijten aan het in de praktijk brengen van de Tibetaanse monniken ‘die het boeddhisme uitoefenen.

Tibetaans boeddhisme is zowel niet-gewelddadig als ook niet-dogmatisch en maakt gebruik van meditatie als middel voor het bereiken van een hoger spiritueel begrip. Boeddhisme is anders dan het christendom (zo gezien) dat het niet gecentreerd is aan een ‘God’ maar gericht is op het verkrijgen van inzicht in het ware leven van de natuur. De boeddhisten zijn van mening dat er 7 chakra’s zijn in het menselijk lichaam, waarvan er vier van bijzonder belang zijn. Ikzelf voel me aangetrokken tot Reiki, en herken de oprechtheid in die leer.

Door elke dag naar de Tibetaanse situatie te luisteren op het nieuws een maand lang, kon ik het niet helpen, maar ik denk dat daar een agenda op zich ligt.

Westerse nieuwszenders slaagden met succes de bevolking te voeden met het bewustzijn van angst en negativiteit in een poging om de werkelijkheid om ons heen te vervalsen. Het word gebruikt als een emotioneel gereedschap dat de ‘elite’ voorziet van een krachtige methode van controle. Ik heb geleerd dat ze niet te vertrouwen zijn, maar er valt veel over hen te leren.

De religie van de Nieuwe Wereld Order

Eerst maar vooral wil ik dat u de Tibetaanse vlag overweegt. Symbolisch gezien kun je zeggen dat Tibet de blauwdruk werd voor een religie gebaseerd op ‘spirituele zon aanbidding’.

Gezien het feit dat de 14e Dalai Lama, overwegend toevlucht zoekt in westerse landen, kun je aannemen dat hij zich in ‘de binnenste cirkel bevind van degenen die het kunnen weten’, gezien de ‘zon’ symboliek die aan hem toegeschreven is.

Zoals elk land, heeft Tibet nog steeds een hiërarchie met haar religieuze leiders. Met geruchten omgeven dat degene aan de onderzijde nog steeds vreselijk lijden in enorme armoede, het wordt duidelijk dat de laatste ‘spirituele’ hoop in de wereld, zich nog steeds vasthoud aan een piramidale structuur.

Zoals ik eerder uitlegde in mijn post: Beijing Olympics 2008 Zion & De Vijfde Wereld: representeert Beibei, de blauwe mascotte van de Olympische Spelen van 2008, de geest, en is de enige die een spiritueel derde oog heeft. Dit correleert met de blauwe Olympische ring, welke de nieuwe cyclus van de tijd representeert waar we naar op weg zijn.

Eén van mijn eerste stukken, met betrekking tot de ontdekking van een spiritueel chakra-systeem in het Paspoort van het Verenigde Koninkrijk (verzegeld met omgekeerde pentagrammen). Wie zijn hiervoor verantwoordelijk als het niet onze eigen overheid en/of Koninklijke figuren zijn?

Om nog een stapje verder te gaan, dan kunt u de Bijbel bekijken (een routekaart verbeeld het plan voor de ‘Order van het Nieuwe Tijdperk‘) voor antwoorden. Het Boek der Openbaringen maakt tal van verwijzingen naar de “zeven zegels ‘. Dit staat wederom symbolisch voor de zeven chakra’s.

Je zou zelfs de Maya-profetieën beter kunnen bekijken voor nog meer aanwijzingen …

In een profetie geschreven in 1560, schreef een Maya-hogepriester:

“Daar, ‘de meesters van onze ziel ‘ zijn aangekomen… daar de provincies overgeleverd waren aan hun leiders. Daar begonnen we het heilige geloof te leren. Daar begon het water door te dringen tot onze hoofden. Daar werden de fundamenten van de hoge kerk gelegd. Het paleis van God, het deugdzame open huis van God. Daar werden de beginselen van de zeven sacramenten opgericht”.

RIK CLAY’S INFO – DEEL 2

Share