2

Hypnose is realiteit: onder hypnose iemand vermoorden is mogelijk

In de video hieronder zie je dat het mogelijk is om iemand die onder hypnose is een moord te laten plegen. Mensen kunnen lacherig over hypnose doen, al is het een feit dat het bestaat. Het is heel serieus als je beseft wat het inhoud.
Een aantal kritische vooraanstaande onderzoekers bekijken of iemand in staat is om onder hypnose een moord te plegen. Gewoon een mentaal gezond en normaal mens zoals jij en ik. (althans een mens die te hypnotiseren is). Niet iedereen is hier ‘gevoelig’ voor (niet iedereen laat dit onbewust toe). Dus niet iedereen is standaard te hypnotiseren. Het heeft niet altijd met willen te maken, want sommige mensen worden gehypnotiseerd terwijl ze het van te voren niet geloofden dat het mogelijk was.
Als iemand eenmaal onder hypnose is geweest, kan die persoon met een trigger (woord of geluid etc) in hypnose geraken. En die persoon heeft dan geen vat meer op zichzelf en de situatie. Hij/zij zal alleen de bevelen en opdrachten opvolgen die hem gegeven zijn.
Je zou kunnen zeggen dat iemand (tijdelijk) niet bij ‘bewustzijn’ is. Want ze kunnen zich daarna er niks meer van herinneren. Ze kunnen het zich pas weer herinneren als ze onder hypnose gebracht worden en de opdracht krijgen het zich te herinneren.
Is dit niet heel bedenkelijk als de mensengeest zo te bewerken en manipuleren is.

Er zijn meer mensen vermoord en toegetakeld door mensen die onder hypnose waren dan je zou denken. Ook o.a. de moordenaar van president Kennedy claimde achteraf te zijn gehypnotiseerd. Hypnose is een mindcontrol techniek.

Curiosity: Brainwashed


*
Zie je ook dat deze persoon zelfs na het kunnen herinneren wat hij gedaan had onder hypnose, niet kon geloven dat het niet echt was. Hij vroeg om de man te mogen zien die hij (in zijn ervaring) vermoord/neergeschoten had. Je ziet ook een soort van verwarring in zijn hele houding als hij erachter komt wat er allemaal gebeurd is. En toen hij die laatste keer terug kwam zie je ook dat hij binnen een seconde onder hypnose is (zonder dat hij dat zich later kan herinneren). Hij kon zich pas weer dingen herinneren toen hem daar onder hypnose ‘toestemming’ voor gegeven werd. Hypnose is niet zo onschuldig als algemeen bekend is. Het is een heel krachtig middel wat misbruikt wordt om mensen te kunnen controleren en beheersen.


We hebben het hier niet over zelf-hypnose.
Zelf-hypnose is een vorm van ontspanning en jezelf ‘(her)programmeren’.
Daar heb je helemaal zelf de hand in en is niet hypnose zoals hierboven beschreven wordt en in de video te zien is.

Share

2 Comments

 1. Hypnose stimuleert wat jij wilt. Dat wat jij niet wilt, gebeurd ook niet. Iemand die geleerd heeft hoe hij iemand moet doden, zoals b.v. in het vreemdelingenlegioen, zal onder hypnose, na opdracht, zonder meer iemand doden.
  Of anders gezegd: het zit wel of niet in je aard (karakter)

  • @John
   Snap wat je bedoelt al gaat wat jij zegt niet standaard op heb ik het idee
   Die man bv in de video zou normaal gezien nooit iemand vermoorden
   en heeft helemaal niet zo een mentaliteit en karakter

   Zo ook bv Ajax-fans die willen absoluut geen Feyenoord shirt aan, je weet hoe die mentaliteit is,
   die mensen doen dat voor geen goud
   Maar onder hypnose trekken ze zo een shirt wel aan
   Dus het versterken van dingen en je karakter gaat niet altijd op

   Natuurlijk is een shirt aantrekken heel onschuldig, al is het voor die mensen HEEL serieus,
   die willen absoluut dat shirt van de andere club nooit van zijn leven aan
   en toch deden ze het onder hypnose (kan dat stuk jammergenoeg niet even snel terugvinden op youtube. het heet: Ik weet wat jij deed. En het was een Nederlandse show)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *