14

De Amerikaanse holocaust begint

De Geschiedenis spreekt – zal Amerika luisteren? (Deel Twee)

Dave Hodges –  thecommonsenseshow.com

25 november 2012

Bron : http://www.thecommonsenseshow.com/2012/11/25/the-american-holocaust-is-beginning/

Vertaald door: Anti-Zion2012

http://i0.wp.com/www.thecommonsenseshow.com/siteupload/2012/11/normalcy-bias-head-in-sand.jpg?resize=302%2C167Deel een van deze serie toonde duidelijk aan dat alle noodzakelijke elementen om een nationale veiligheidsstaat op te leggen als een inleiding op een genocidale holocaust paraat staan en volledig functioneel zijn. Dit artikel zal een van de psychologische redenen onderzoeken achter het feit dat Amerika het eerste stadium van het plegen van een genocidale holocaust tegen haar eigen volk reeds is binnengetreden, en toch zijn de meeste Amerikanen in slaap.

Veel Amerikanen vertrouwen erop dat hun eigen leger niet op hen zal schieten wanneer het daartoe het bevel krijgt. De meesten van ons hebben onszelf voor de gek gehouden zodat we denken dat de midden-in-de-nacht-swat teams die onschuldige

Joodse mensen uit hun huizen haalden, hier niet zullen voorkomen. Als mensen deze fantasieën als overtuiging hebben, dan hebben ze absoluut last van waandenkbeelden en hun verkeerde manier van denken kan enkel beschreven worden als Normaliteitsvoorliefde [Normalcy Bias].

Bij het evalueren of Amerika wel of niet in het beginstadium is van een genocidale holocaust die door een corrupte regering tegen haar eigen volk wordt uitgevoerd, moet men drie vragen in beschouwing nemen, die beantwoord dienen te worden. Ten eerste, heeft de regering de middelen en de gelegenheid om een dergelijk lafhartig plan uit te voeren? Ten tweede, lijd jij aan Normaliteitsvoorliefde en leidt dit ertoe dat jij je niet voorbereidt op wat al onderweg is? Ten derde, zullen de trouwe volgelingen van de politiestaat hun genocidale bevelen echt uitvoeren tegen jou en de jouwen wanneer ze het bevel daartoe krijgen?

De eerste vraag werd beantwoord in mijn vorige artikel en het antwoord is een overtuigend ja dat de regering inderdaad het politiestaatapparaat paraat heeft staan om gruwelijke daden uit te voeren tegen het Amerikaanse volk. Dit artikel zal de tweede vraag beantwoorden die betrekking heeft op het vermogen van het Amerikaanse publiek om zich bewust te worden van de gevaren en in overeenstemming daarmee te handelen. Het derde deel van deze serie zal onderzoeken of de mensen van dit land de zich ontrollende genocide zullen tolereren en eraan deel zullen nemen. Het laatste deel van deze serie zal de opties onderzoeken die beschikbaar zijn voor het Amerikaanse volk in wat het ultieme gevecht voor ons leven zal blijken te zijn.

Normaliteitsvoorliefde

De aandoening Normaliteitsvoorliefde is welbekend onder psychologen en sociologen. Ze verwijst naar een mentale staat van ontkenning waar individuen zich in begeven wanneer ze geconfronteerd worden met een ramp of een dreigend gevaar. Normaliteitsvoorliefde brengt mensen ertoe om niet alleen de mogelijkheid van een catastrofe die al echt aan het gebeuren is, maar ook de gevolgen ervan voor hun gezondheid en veiligheid, te onderschatten en te bagatelliseren.

Normaliteitsvoorliefde leidt vaak tot situaties waarin mensen zich niet voorbereiden op een waarschijnlijke en dreigende ramp. De Normaliteitsvoorliefde laat mensen geloven, dat, omdat er nooit eerder iets is gebeurd, dit ook nooit zal gebeuren. Daarom houden we, als een kind aan zijn veiligheidsdekentje, vast aan onze gewone, herhaaldelijke en normale manier van leven, ondanks overweldigend bewijs dat er ernstig gevaar dreigt.

Normaliteitsvoorliefde is deel van de menselijke natuur en tot op zekere hoogte doen we er allemaal aan mee. Helaas hindert Normaliteitsvoorliefde ons vermogen om met een ramp om te gaan zodra die onderweg is. Mensen met Normaliteitsvoorliefde hebben een probleem om op iets te reageren dat ze niet eerder hebben meegemaakt. Normaliteitsvoorliefde leidt er ook toe dat mensen waarschuwingen interpreteren en informatie op een onnauwkeurige manier vertalen wat ertoe leidt dat de persoon concludeert dat de situatie minder ernstig is. Kortom, het is een pijnstiller die een persoon verdooft maakt jegens dreigend gevaar.

Lijd jij aan Normaliteitsvoorliefde? Zou jij een slachtoffer kunnen worden van het “Mijn volk is uitgeroeid, omdat het zonder kennis is”? Als je eerlijk bent tegen jezelf en geen bedreiging ziet in de bestaande machtsstructuur, dan lijd je inderdaad aan Normaliteitsvoorliefde.

De Nazi Holocaust geeft het beste voorbeeld van Normaliteitsvoorliefde op een manier die het meest van toepassing is op wat begint te gebeuren in Amerika. De Normaliteitsvoorliefde verklaart waarom zoveel Joden de alom aanwezige signalen van gevaar negeerden en onderschatten, zelfs nadat ze gedwongen werden om onderscheidende gele sterren te dragen en een J stempel in hun Identificatiekaart en nadat discriminerende wetten werden aangenomen die de Joden en hun winkels, die in de Kristallnacht vernield werden, tot doelwit hadden. Vel Joden konden zich veroorloven uit hun land weg te gaan, maar bleven en werden vervolgens uitgeroeid. Er kan op nauwkeurige wijze vastgesteld worden, dat zij tenslotte uitgeroeid werden vanwege hun Normaliteitsvoorliefde.http://i0.wp.com/www.thecommonsenseshow.com/siteupload/2012/11/ayers-300x264.jpg?resize=300%2C264

Bill Ayers, de leider van de terroristische organisatie Weatherman Underground in de 60-er jaren, de man die Obama’s opleiding aan financierde en diens politieke carrière inluidde in zijn huis aan de Zuidkant van Chicago, zei tegen FBI informant Larry Grathwohl, dat zijn mensen 25 miljoen Amerikanen zouden moeten vermoorden, die niet heropgevoed zouden kunnen worden, nadat deze “Red Diaper Babies” [kinderen van communistische ouders, red.] de regering zouden hebben overgenomen. Ik vind het vreselijk om degene te zijn om cognitieve dissonantie te brengen naar jouw Normaliteitsvoorliefde-feestje, maar de communistische schurken van Ayers, zijn veroordeelde criminele echtgenote Bernardine Dohrn, Senior Witte Huis Adviseur Valerie Jarrett, Frank Davis en zijn biologische zoon, Obama, hebben deze regering overgenomen en ze hebben de middelen, het motief, de gelegenheid en de wens om genocide tegen jou en andere vrijheidslievende Amerikanen te plegen. Valerie Jarrett, bijvoorbeeld, heeft in een “there is going to be hell to pay” dreigement verklaard, dat de regering Obama wraak gaat uitoefenen op haar tegenstanders. Heb jij ooit de president bekritiseerd via enige vorm van elektronische media? Stemde je wel op Obama in beide verkiezingen? Onthoud, dat ze wéten of je stout of lief bent geweest!

Het droeve feit blijft, dat de meesten van ons niet zullen weten wat ons getroffen heeft totdat het te laat is. Deel drie zal de factoren onderzoeken die zullen bepalen of je landgenoten zullen berusten in het gezag en de globalistische genocidale plannen zullen uitvoeren en op jou en jouw gezin zullen schieten wanneer ze daartoe de opdracht krijgen.

Share

14 Comments

 1. Ik vraag me af wat er nou werkelijk gaat gebeuren. Dat er iets aankomt moge duidelijk zijn. Het zou mij niet verbazen als alles in gereedheid is gebracht voor bijvoorbeeld een ramp met planet X/Nibiru en dat dan alle mensen in verwarde toestand verkeren. Het zou in ieder geval een hoop verklaren: waarom er ondergrondse bases zijn gebouwd, waarom wetgeving is veranderd en de politie en het leger veel meer bevoegdheden krijgen.
  We gaan wat meemaken…

 2. gebed !! vader in de hemel 21 -12-2012 pole schift amerika is een mooi groot plat land laat het water maar lopen ik zal er geen traan om laten. maar aub wel eerst ons nederlandse goud terug gr gerrit gerrits

 3. oorlogsmisdaden tegen het eigen volk vraag me af hoe erg de oorlogsmisdaden in vietbam en irak zijn geweest toch vele malen erger dan wij ons kunnen voorstellen. en dan ook nog bij ieder scheet die ze roep god bless amerika

  • Gelukkig zijn de nederlanders net zo medeschuldig als al die amerikanen die nu nog slapen!
   En als de polen gaan draaien denk je dan echt dat al dat goud nog wat uitmaakt? Dat goud wat oorzaak van alle ellende is?
   Alhoewel, het goud is niet het probleem, maar de mensen die er waarde aan hangen! Dus gerrit, misschien tijd om eens een spiegel aan te schaffen?

 4. als in rusland drie oproerkraaiers de bak in moeten dan springt de nederlandse minister van buitenlandse zaken en alle kerken op tild ik hoor niemand !!! wie zwijgt stemd toe

 5. je vraagt je af hoe is het mogelijk dat een groot land als amerika zo vernedert wordt door zijn eigen leiders. en dat westeuropa daar nooit iets van gemerkt heeft tot nu toe[[rupert murdoch en co] het is al gaande vanaf 1940 n de senara ellende

  • Nee hoor ik ben een ras echte Nederlander ;-))
   Maar het artikel staat er nu, dus ga het even lezen ;-))

 6. de vraag is wat kunnen wij nederlanders doen om er voor te zorgen dat die nazi s ons niet in hun macht krijgen ,oproepen tot boycot ?????????????????????????

 7. als je de geschiedenis van amerika doorloopt leest speurt onder de loep neemt dan zul je merken dat er al vanaf het begin een rode draad loopt een zionisten draad met bloed geschreven
  doel !!wereld heerschappij de rest mag u zelf invullen

 8. Net als voor Napoleon wordt er voor die andere man t.z.t. een standbeeld opgericht in Berlijn. Ik ga het (helaas) niet meer meemaken. Ik ben inmiddels 65jr. De wereld is al 2 x in een WW gestort door de heren Bankiers van Duistere Afkomst De 3e wordt uitgelokt middels Iran.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *